Werk in uitvoering header
Impressie_trappenhuis_b87e0[1].jpg

Onderhoud trappenhuis Herbert Spencerhof 13-19

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 12-03-2018

Pagina printen Pagina opslaan

Onderhoud

Herbert Spencerhof 13-19
Doorlooptijd: Start 15 januari tot half maart 2018 Opgeleverd 19-03-2018

Laatste stand van zaken

Informatiebrochure verspreid
08-januari-2018

Stadgenoot voert onderhoud uit aan Herbert Spencerhof 13-19

We voeren verschillende werkzaamheden uit in de algemene ruimte van het gebouw.

 • Vervangen woningtoegansdeuren (uitgevoerd door de firma van Bruchem)
 • Schilderwerkzaamheden trappenhuis

Opruimen

Het is fijn als de boel is opgeruimd, zo kunnen de medewerkers gelijk aan de slag. Zorgt u ervoor dat u alle spullen, zoals plantenbakken, schilderrijtjes, deurmatten en schoenenkastje zijn verwijderd?

Overlast door onderhoud

Werkzaamheden geven bijna altijd overlast. Natuurlijk proberen we de overlast zo veel mogelijk te beperken, ondertussen hopen we op uw begrip en medewerking.

Het schilderen zal enige overlast veroorzaken zolang de verf nog niet droog is

Wees voorzichtig en let goed op  rondom de werkplaats en ruim eventueel persoonlijke spullen op. Het kan gebeuren dat er schade wordt toegebracht aan persoonlijke spullen. Zorg dat u dit direct meldt als het gebeurd.

De aannemer kan gebruik maken van enkele parkeervakken voor ‘de bouwplaats’. Bijvoorbeeld voor materiaalopslag, een schaftkeet en een toilet. Zij zoeken altijd in overleg met de gemeente naar de meest geschikte plaats voor de ‘bouwplaats’. Het kan gebeuren dat er tijdelijk minder parkeerruimte beschikbaar is.

Schade die ontstaat aan persoonlijk bezit door onoplettendheid valt niet onder aansprakelijkheid van Stadgenoot of de aannemer.

 • januari 2018 - Start werkzaamheden

  De werkzaamheden starten in week van 15 januari tot half maart 2018.

  De werkzaamheden worden volgens een planning uitgevoerd. Minimaal één week voor aanvang van de werkzaamheden aan uw deel van het woonblok wordt u door de aannemer hierover geïnformeerd.

 • 08-01-2018 - Informatiebrochure verspreid

  Alle bewoners hebben van de aannemer een informatiebrochure ontvangen.

 • 22-12-2017 - Berichtgeving

  Alle bewoners in deze gebouwen zijn per brief op de hoogte gesteld van de werkzaamheden.

Projectregisseur: John Unawekla

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Plat&Plat. Begeleiding van de werkzaamheden wordt verzorgd door Nico Greuter. Voor vragen over de planning, uitvoering en klachten kunt u hem bereiken op

06-10 00 06 92.

Vanuit Stadgenoot wordt het werk aangestuurd door John Unawekla, hij bewaakt de kwaliteit van het werk dat uitgevoerd wordt.

020 511 80 00

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam

info@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk