Werk in uitvoering header
ruys 1.jpg

Ruys de Beerenbrouckstraat

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 12-03-2018

Pagina printen Pagina opslaan

Renovatie

Ruys de Beerenbrouckstraat 21-23
Transformatie van de plint
Doorlooptijd: 2017-2018

Laatste stand van zaken

Omwonendenbrief verspreid
22-september-2017

Ruys de Beerenbrouckstraat 21-23 is de afgelopen vijf jaar in gebruik geweest als woonvoorziening voor demente ouderen. Dat was tijdelijk in afwachting van een definitieve bestemming van de begane grond. De nieuwe bestemming hebben we gevonden in jongerenwoningen. Er is ruimte voor 28 woningen van 38 m2. Jongeren tot 27 kunnen maximaal vijf jaar zo’n woning huren. Daarmee helpen we ze een eind op weg in hun woon carrière.

De oplevering van deze woningen is in mei 2018. Tot die tijd moet er veel gebeuren. We beginnen in de week van 25 september 2017 met het verwijderen van asbest en daarna zal er stevig verbouwd worden. U zult dat merken omdat er meer verkeer door de straat rijdt en er steigers geplaatst worden. Met aannemer KBK bouw en de gemeente zijn goede afspraken gemaakt over de overlast en de veiligheid

  • september 2017 - Start verwijderen asbest

    Voordat het gebouw verbouwd kan worden moet het asbest verwijderd worden. Dat gebeurt aan de binnenkant van het gebouw en duurt tot eind oktober.

  • september 2018 - Oplevering

    Als alles gaat zoals we denken is de verbouwing in september 2018 gereed.

  • 22-09-2017 - Omwonendenbrief verspreid

    In de brief die in de buurt verspreid is staat dat de verbouwing in mei 2018 klaar is. Dat moet zijn september 2018. De gecorrigeerde tekst staat op deze pagina onder het groene contactblok.

Gebiedsbeheerder: Henk Dokter
Projectregisseur: Jeroen Wolff

Reacties (0)

020 511 80 00

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam

info@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk