Werk in uitvoering header
JPJ Nieuwlandhof2_Dakwerk.jpg

Dakwerkzaamheden Ouwerdingenpad 2-84 Reimerswaalstraat 3

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 12-03-2018

Pagina printen Pagina opslaan

Onderhoud

Ouwerdingenpad 2-84
Reimerswaalstraat 3
Doorlooptijd: Start vanaf 8 januari tot begin april Opgeleverd 09-04-2018

Laatste stand van zaken

Berichtgeving
22-december-2017

Stadgenoot voert onderhoud uit aan Ouwerdingenpad en Reimerswaalstraat

We voeren verschillende werkzaamheden uit op het dak van het gebouw.

 • het vervangen van de dakbedekking inclusief inolaite
 • het vervangen van de daklichtkoepels
 • het aanbrengen van een daktuin

Opruimen

Het is fijn als de boel is opgeruimd, zo kunnen de medewerkers gelijk aan de slag. Zorgt u ervoor dat u alle spullen in de tuin, op het balkon of aan de gevel zijn afgedekt. Tijdens het werk op het dak kan het zomaar gebeuren dat er materiaal naar beneden valt of wegwaait.

Overlast door dakwerkzaamheden

De dakwerkzaamheden gaan gepaard met stof- en geluidsoverlast. Bereid u hierop voor door van tevoren balkons en tuinen op te ruimen en spullen af te dekken. Tijdens de werkzaamheden kunt u het best alle ramen, deuren en ventilatieroosters dicht houden.

Overlast door onderhoud

Werkzaamheden geven bijna altijd overlast. Natuurlijk proberen we de overlast zo veel mogelijk te beperken, ondertussen hopen we op uw begrip en medewerking.

Wees voorzichtig en let goed op  rondom de werkplaats en ruim eventueel persoonlijke spullen op. Het kan gebeuren dat er schade wordt toegebracht aan persoonlijke spullen. Zorg dat u dit direct meldt als het gebeurd.

De aannemer kan gebruik maken van enkele parkeervakken voor ‘de bouwplaats’. Bijvoorbeeld voor materiaalopslag, een schaftkeet en een toilet. Zij zoeken altijd in overleg met de gemeente naar de meest geschikte plaats voor de ‘bouwplaats’. Het kan gebeuren dat er tijdelijk minder parkeerruimte beschikbaar is.

Schade die ontstaat aan persoonlijk bezit door onoplettendheid valt niet onder aansprakelijkheid van Stadgenoot of de aannemer.

 • januari 2018 - Start werkzaamheden

  De werkzaamheden starten in week 02 vanaf 8 januari en eindigen begin april. Dit is afhankelijk van het weer.

  De werkzaamheden worden volgens een planning uitgevoerd. Minimaal één week voor aanvang van de werkzaamheden aan uw deel van het woonblok wordt u door de aannemer hierover geïnformeerd.

 • 22-12-2017 - Berichtgeving

  Betreffende huurder hebben een brief met informatie ontvangen van Stadgenoot

Projectregisseur: John Unawekla

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Topdak. Begeleiding van de werkzaamheden wordt verzorgd door Michel de Vries. Voor vragen over de planning, uitvoering en klachten kunt u hem bereiken op 0228-568253.

Vanuit Stadgenoot wordt het werk aangestuurd door John Unawekla, hij bewaakt de kwaliteit van het werk dat uitgevoerd wordt.

020 511 80 00

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam

info@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk