Werk in uitvoering header
JPJ KNSMlaan11_Schilderwerk.jpg

Onderhoud Korte Keizersdwarsstraat 9

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 18-04-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Onderhoud

Korte Keizersdwarsstraat 9
Doorlooptijd: Start vanaf 3 april tot half mei

Laatste stand van zaken

Berichtgeving
15-maart-2017

Stadgenoot voert onderhoud uit aan Korte Keizersdwarsstraat 9.

We voeren verschillende werkzaamheden uit aan de buitenkant en in de algemene ruimte van het gebouw:

 • het schilderen van alle houten, metalen en steenachtige onderdelen aan de buitengevels
 • het schilderen van de houten en steenachtige onderdelen in het trappenhuis
 • het vervangen van de verlichting in het trappenhuis.

Opruimen

 • Het is fijn als de boel is opgeruimd, zo kunnen de medewerkers gelijk aan de slag. Zorgt u ervoor dat u alle spullen, zoals bloembakken, tuinmeubels en schotelantennes, verwijderd?
 • Voor de werkzaamheden in het trappenhuis vragen wij alle spullen, zoals plantenbakken, schilderrijtjes, deurmatten en schoenenkastje te verwijderen.

Aanwezigheid om ramen en deuren te openen

Het is noodzakelijk dat er iemand aanwezig is als ramen en deuren worden geschilderd, omdat deze open moeten staan. Bent u vaak afwezig, misschien kunnen buren of kennissen dan helpen. Breng in ieder geval de uitvoerder op de hoogte en zorg ervoor dat we toegang tot de woning krijgen, zodat de werkzaamheden uitgevoerd worden. Tijdens de bouwvak en nationale feestdagen wordt er niet gewerkt. Hebt u uw vakantie buiten deze periodes om gepland, laat dit dan weten aan de uitvoerder.

Overlast door onderhoud

Werkzaamheden geven bijna altijd overlast. Natuurlijk proberen we de overlast zo veel mogelijk te beperken, ondertussen hopen we op uw begrip en medewerking.

Wees voorzichtig en let goed op  rondom de werkplaats en ruim eventueel persoonlijke spullen op. Het kan gebeuren dat er schade wordt toegebracht aan persoonlijke spullen. Zorg dat u dit direct meldt als het gebeurd.

Schade die ontstaat aan persoonlijk bezit door onoplettendheid valt niet onder aansprakelijkheid van Stadgenoot of de aannemer.

 • maart 2017 - Start werkzaamheden

  De werkzaamheden starten in week 14 vanaf 3 april en eindigen half mei. Dit is afhankelijk van het weer.

  De werkzaamheden worden volgens een planning uitgevoerd. Minimaal één week voor aanvang van de werkzaamheden aan uw deel van het woonblok wordt u door de aannemer hierover geïnformeerd.

 • maart 2017 - Steigers

  Voor deze werkzaamheden is het nodig om steigers te plaatsen. Bewoners van de benedenwoningen wordt altijd gevraagd om 2,5 meter uit de gevel de tuin vrij te maken van tuinmeubels of andere spullen, zodat de steiger geplaatst kan worden. Van bewoners met een balkon verwachten we dat deze wordt leeggemaakt.

  Vanwege de weersomstandigheden kunnen de steigers bedekt worden met doeken. Hierdoor zal de lichtinval in uw woning beperkt zijn tijdens de werkzaamheden.

  Buiten de werktijden van de aannemer hoort er niemand op de steiger te lopen, daarom worden steigers aan het eind van de dag afgesloten. Omdat wij niet kunnen voorkomen dat anderen op de steigers komen, vragen wij u om oplettend te zijn. Schakel desnoods de politie in, als u dit nodig vindt.

 • 15-03-2017 - Berichtgeving

  Alle bewoners in deze gebouwen zijn per brief op de hoogte gesteld van de werkzaamheden.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Plat & Plat. Begeleiding van de werkzaamheden wordt verzorgd door Nico Greuter. Voor vragen over de planning, uitvoering en klachten kunt u hem bereiken op 06 - 10 00 06 92.

Vanuit Stadgenoot wordt het werk aangestuurd door Ruud Linschoten, hij bewaakt de kwaliteit van het werk dat uitgevoerd wordt.

020 511 80 00

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam

info@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk