Werk in uitvoering header
JPJ KNSMlaan5_Schilderwerk.jpg

Onderhoud Tweede Oosterparkstraat 10-16 en 20-44

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 12-03-2018

Pagina printen Pagina opslaan

Onderhoud

Tweede Oosterparkstraat 10-16
Tweede Oosterparkstraat 20-44
Doorlooptijd: Start vanaf 29 januari tot half mei

Laatste stand van zaken

Informatiebrochure verspreiden
22-januari-2018

Stadgenoot voert onderhoud uit aan Tweede Oosterparkstraat 10-16 en 20-44

Wat gaat er gebeuren?

We voeren verschillende werkzaamheden uit. We werken aan de buitengevel en het trappenhuis wordt onderhouden.

 •  voegherstel aan de voorgevel
 • het schilderen van de houten kozijnen, ramen, deuren en betimmeringen aan de voorgevel
 • het schilderen van de bergingsdeur en -kozijn aan de achtergevel.
 • het schilderen van de trappen, hekwerken, leuningen en de balusters in het trapportaal.
 • het aanbrengen van een lat op het kozijn en schilderen van de houten kozijnen en deuren van de algemene toegangsdeur in het trapportaal.
 • het sausen van de wanden, onderzijde trappen en de plafonds.
 • het aanbrengen van een plafond, wand en deurkozijn in het trapportaal op de zolderetage
 • het aanbrengen van marmoleum op de trappen en bordessen in het trapportaal.

Opruimen

Het is fijn als de boel is opgeruimd, zo kunnen de medewerkers gelijk aan de slag. Zorgt u ervoor dat alle spullen, zoals bloembakken, tuinmeubels en schotelantennes buiten verwijderd zijn? Voor de werkzaamheden in het trappenhuis is het fijn als onder andere schilderijtjes, deurmatten en schoenenkastje zijn verwijderd.Daarnaast vragen wij u twee meter uit de gevel vrij te maken voor het plaatsen van steigers en uw balkon leeg te halen.

Aanwezigheid om ramen en deuren te openen

Het is noodzakelijk dat er iemand aanwezig is als ramen en deuren worden geschilderd, omdat deze open moeten staan. Bent u vaak afwezig, misschien kunnen buren of kennissen dan helpen. Breng in ieder geval de uitvoerder op de hoogte en zorg ervoor dat we toegang tot de woning krijgen, zodat de werkzaamheden uitgevoerd worden. Tijdens de bouwvak en nationale feestdagen wordt er niet gewerkt. Hebt u uw vakantie buiten deze periodes om gepland, laat dit dan weten aan de uitvoerder.

Overlast door gevelwerkzaamheden

De gevelwerkzaamheden gaan gepaard met stof- en geluidsoverlast. Bereid u hierop voor door van tevoren balkons en tuinen op te ruimen en spullen af te dekken. Tijdens de werkzaamheden kunt u het best alle ramen, deuren en ventilatieroosters dicht houden. Ook kunt u minder lichtinval hebben doordat er gewerkt wordt met steigerdoeken.

Overlast door onderhoud

Werkzaamheden geven bijna altijd overlast. Natuurlijk proberen we de overlast zo veel mogelijk te beperken, ondertussen hopen we op uw begrip en medewerking.

Wees voorzichtig en let goed op  rondom de werkplaats en ruim eventueel persoonlijke spullen op. Het kan gebeuren dat er schade wordt toegebracht aan persoonlijke spullen. Zorg dat u dit direct meldt als het gebeurd.

De aannemer kan gebruik maken van enkele parkeervakken voor ‘de bouwplaats’. Bijvoorbeeld voor materiaalopslag, een schaftkeet en een toilet. Zij zoeken altijd in overleg met de gemeente naar de meest geschikte plaats voor de ‘bouwplaats’. Het kan gebeuren dat er tijdelijk minder parkeerruimte beschikbaar is.

Schade die ontstaat aan persoonlijk bezit door onoplettendheid valt niet onder aansprakelijkheid van Stadgenoot of de aannemer.

 • januari 2018 - Start werkzaamheden

  De werkzaamheden starten in week 5 vanaf 29 januari en eindigen half mei. Dit is afhankelijk van het weer.

  De werkzaamheden worden volgens een planning uitgevoerd. Minimaal één week voor aanvang van de werkzaamheden aan uw deel van het woonblok wordt u door de aannemer hierover geïnformeerd.

 • januari 2018 - Steigers

  Voor deze werkzaamheden is het nodig om steigers te plaatsen. Bewoners van de benedenwoningen wordt altijd gevraagd om 2,5 meter uit de gevel de tuin vrij te maken van tuinmeubels of andere spullen, zodat de steiger geplaatst kan worden. Van bewoners met een balkon verwachten we dat deze wordt leeggemaakt.

  Vanwege de weersomstandigheden kunnen de steigers bedekt worden met doeken. Hierdoor zal de lichtinval in uw woning beperkt zijn tijdens de werkzaamheden.

  Buiten de werktijden van de aannemer hoort er niemand op de steiger te lopen, daarom worden steigers aan het eind van de dag afgesloten. Omdat wij niet kunnen voorkomen dat anderen op de steigers komen, vragen wij u om oplettend te zijn. Schakel desnoods de politie in, als u dit nodig vindt.

 • 22-01-2018 - Informatiebrochure verspreiden

  Alle bewoners ontvangen voor de start aan uw woongebouw per post meer informatie.

 • 17-01-2018 - Berichtgeving

  Alle bewoners in deze gebouwen zijn per brief op de hoogte gesteld van de werkzaamheden.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Plat & Plat. Begeleiding van de werkzaamheden wordt verzorgd door Nico Greuter. Voor vragen over de planning, uitvoering en klachten kunt u hem bereiken op 06 - 10 00 06 92.

Vanuit Stadgenoot wordt het werk aangestuurd door Martin Koelmans, hij bewaakt de kwaliteit van het werk dat uitgevoerd wordt.

 

020 511 80 00

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam

info@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk