Werk in uitvoering header

Werk in uitvoering

Stadgenoot is op veel plaatsen bezig met het verbeteren van woningen en buurten. Op de kaart is te zien waar we in de stad aan het werk zijn. Klik op een pin om detailinformatie te bekijken.

Investeren in kwaliteit

Wij investeren in de kwaliteit van de woning en de woonomgeving, zodat alle bewoners het naar hun zin hebben en houden van hun buurt.  Een aantrekkelijke buurt gaat verder dan de woning alleen.

Nieuwbouw en renovatie

In Amsterdam hebben de stadsdelen, gemeente, huurders en corporaties samen  afspraken gemaakt bij nieuwbouw en renovatie. Stadgenoot houdt zich aan deze afspraken.


Stad

Stadsdeel

All optionsLess options

Type

Opgeleverd

Lijstweergave
39 resultaten
zoek op kaart
    39 resultaten

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk