Stadgenoot header_996x201_1.jpg

Oplichters actief

29 mei 2017

Let op: in Noord zijn nepmonteurs actief.


Het komt wel eens voor dat oplichters proberen uw woning binnen te komen. Dat kan zijn doordat ze Stadgenootkleding dragen. Of doordat ze zich voordoen als medewerker van Stadgenoot. Of als iemand die in opdracht van Stadgenoot werkzaamheden uit komt voeren.

We kregen een melding van de politie dat er in Noord, bij de Werengouw, nepmonteurs actief zijn. Deze personen geven zich uit als monteur van Stadgenoot en willen bij bewoners in de woning kijken vanwege een onderhoudsmelding. Deze onderhoudsmelding is niet bij ons bekend.

Vertrouwt u het niet, vraag dan naar het legitimatiebewijs van de medewerker. Stadgenootmedewerkers kunnen zich altijd legitimeren. Als we een bedrijf opdracht geven om namens Stadgenoot werkzaamheden in uw woning uit te voeren dan laten we u dat ook altijd van te voren weten. U kunt hierover ook altijd de politie en Stadgenoot bellen.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk