Stadgenoot header_996x201_1.jpg
Magazine SGN 2016-2017_cover.jpg

Passend wonen in een wereldstad

03 augustus 2017

In onze jaarlijkse publicatie naar aanleiding van ons jaarverslag kijken we terug en blikken we vooruit. Dat doen we samen met andere belangrijke spelers in de volkshuisvesting.

Marien de Langen discussieert met Woonbonddirecteur Ronald Paping over flexibilisering van huurcontracten. Over de 'inclusieve stad', die ook plek biedt aan arme, werkloze en oude stadsbewoners, praten Eelco Damen (Cordaan), Floris Alkemade (Rijksbouwmeester) en Hedy van den Berk (bestuurder van corporatie Havensteder). Martien Kuitenbrouwer (Maatschappijraad) kruist de degens met Laurens Ivens (SP-wethouder) en Cody Hochstenbach (UvA) over de 'gemengde stad'. Marnix Norder (Aedes) en Pallas Agterbergh (Alliander) bespreken het thema duurzaamheid.

De publicatie biedt méér. Er staan portetten in van interessante nieuwbouwprojecten van Stadgenoot: het Broederhuis, het Ramses Shaffyhuis, de Bakemabuurt. En de kerncijfers van Stadgenoot worden gepresenteerd.

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk