Stadgenoot header_996x201_1.jpg

Ingrid Hissink voorzitter Raad van Commissarissen Stadgenoot

17 april 2015

Ingrid Hissink is per 1 juni aanstaande benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Stadgenoot. Hissink, die als hoofdfunctie de functie van directeur Financiën van het Flevoziekenhuis bekleedt, is lid van de RvC van Stadgenoot sinds december 2013. Ze neemt de voorzittershamer over van Wim Kuijken, die commissaris blijft.

Wim Kuijken wisselt met Ingrid Hissink van positie omdat hij per 1 juni 2015 voorzitter wordt van de Raad van Commissarissen van De Nederlandsche Bank (DNB). Het terugtreden gebeurt in verband met het maximum aantal punten (5) dat Wim Kuijken hiermee bereikt op grond van de wet Bestuur en  Toezicht. Kuijken volgt bij DNB Alexander Rinnooy Kan op, die kandidaat-lid is van de Eerste Kamer voor D66. Dit is niet verenigbaar met een toezichtfunctie bij De Nederlandse Bank. 

Meer informatie:
Pim de Ruiter, woordvoerder Stadgenoot, 06-29501576

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk