Stadgenoot header_996x201_1.jpg

Gerrit Vreugdenhil nieuwe commissaris bij Stadgenoot

01 september 2015

Per 1 september maakt Gerrit Vreugdenhil deel uit van de Raad van Commissarissen van Stadgenoot. Vreugdenhil werd voorgedragen door Huurgenoot, de huurderskoepel van de Amsterdamse woningcorporatie.

Vreugdenhil neemt de plaats in van Kitty Roozemond en Hein Blocks die eerder dit jaar afscheid namen van de RvC. De omvang van RvC is daarmee met één lid teruggebracht tot zes commissarissen. Dat was mogelijk doordat de organisatie van Stadgenoot de afgelopen jaren is gekrompen en de complexiteit, omvang en risico’s van het werk zijn afgenomen. De RvC bestaat nu uit Ingrid Hissink (voorzitter), Wim Kuijken (vicevoorzitter), Pieter Tordoir, Willem van Leeuwen, Amma Grapperhaus en Gerrit Vreugdenhil.

Gerrit Vreugdenhil is de nieuwe 'huurderscommissaris' en heeft tevens de financiële expertise die de RvC zocht. Vreugdenhil is benoemd tot voorzitter van de Auditcommisse van Stadgenoot.

Huurgenoot omschrijft de nieuwe commissaris als iemand met een groot sociaal hart, die zich zeer betrokken voelt bij mensen die aangewezen zijn op een betaalbare huurwoning. In het dagelijks leven is Gerrit Vreugdenhil bestuurder bij ROC van Amsterdam-Flevoland.
 

 

 
 
Meer informatie:
Pim de Ruiter, woordvoerder Stadgenoot, 06-29501576
Of raadpleeg de website.
 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk