Stadgenoot header_996x201_1.jpg

Persbericht: Bugaboo vestigt zich in Van Gendthallen

17 januari 2014

Stadgenoot heeft de Van Gendthallen verkocht. Bugaboo vestigt er zijn design en R&D centrum. Het internationaal succesvolle bedrijf, bekend om zijn innovatieve kinderwagens met verkoopkantoren wereldwijd, gaat de hallen ontwikkelen tot creatieve en dynamische werk- en ontmoetingsplek voor ondernemers, buurtbewoners en andere bezoekers.

Stadgenoot, sinds 2003 eigenaar van de Van Gendthallen, is blij met de verkoop. Het wil de middelen die op deze manier worden vrijgespeeld inzetten om woningbouw op Oostenburg mogelijk te maken.

Stadgenoot wil kavels gaan uitbrengen waarop door derden woningen en bedrijfsruimtes gebouwd kunnen worden. De woningcorporatie is van plan om zelf sociale huur- en middensegmentwoningen voor de jonge stedeling op Oostenburg neer te zetten.

Voor meer informatie over Oostenburg, ook over plan Urhahn: zie www.oostenburg.nl

Meer informatie:
Pim de Ruiter, woordvoerder Stadgenoot: 06-29501576


 

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk