Over Stadgenoot

Stageplaatsen

Zoek je een stageplek?
Kijk in het vacature-overzicht of er momenteel een vacature voor een stageplek openstaat.

Wil je een open sollicitatie voor een stageplek sturen, dan kan dat ook. Schrijf of e-mail dan even je gegevens:

  • Je opleiding/studierichting
  • Gewenste duur van de stage
  • Periode waarin je stage wilt lopen
  • Eventueel het onderwerp of de werkzaamheden waar je je op wilt richten

Met deze gegevens bekijken wij of er een mogelijke stageplaats voor je is.

Stadgenoot
T.a.v Afdeling Personeel & Organisatie
Postbus 700
1000 AS Amsterdam
E-mail: vacature@stadgenoot.nl

Praktijkervaring opdoen bij Stadgenoot
Stadgenoot biedt graag mogelijkheden aan studenten voor het opdoen van praktijkervaring. 
Samen met Aedes, Haagwonen en Stadswonen heeft Stadgenoot een traineeprogramma ontwikkeld. Daarbij willen we jong talent werven én behouden voor de corporatiesector.

'Mijn beeld van corporaties is veranderd'
Niels van Schaik - Afgestudeerd Planoloog
'Ik was onder meer betrokken bij het Flexoproject. Dat is een nieuw stageproject voor leerlingen van TeC Amsterdam. De leerlingen lopen stage bij de Huismeesters of bij vaklieden van de Technische Dienst. We hebben het project geëvalueerd en ik heb een handboek geschreven dat als 'blueprint' kan dienen voor andere projecten. Ik dacht dat corporaties alleen op vastgoed waren gericht. Dat is bij Stadgenoot niet zo; maatschappelijke doelen worden ook op andere manieren gerealiseerd. Dát vond ik een enorme eye-opener.'

'In de praktijk leer je sneller'
Nourdin Daoudi en Nigel Bito - VMBO leerlingen TeC Amsterdam
Nourdin en Nigel volgen de opleiding Timmerman/houtbewerking. Nourdin deed praktijkervaring op bij de Technische Dienst. Nigel liep stage bij de Technische Dienst en bij de Huismeesters.
Nigel: 'Deze stage was anders: bij andere stageplaatsen was ik alleen maar bezig met vegen of opruimen. Nu had ik aan het eind van de dag echt het gevoel 'Ik heb lekker gewerkt vandaag'.
Nourdin: 'Ik heb hier dingen geleerd die we op school nog niet hebben gehad. Ik heb leren schilderen en sloten vervangen, maar ook weet ik nu welke volgorde je in de werkzaamheden moet aanhouden.'

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 25-09-2014

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk