Over Stadgenoot

Samenwerken

Samen voor het beste resultaat
Wij willen dat Amsterdam voor iedereen een stad is om van te houden. Door te zorgen voor goede huisvesting en leefbare buurten dragen we daar aan bij.

Dat doen we echter niet alleen. De ideeën en expertise van onze maatschappelijke en commerciële partners hebben we hard nodig. Zij weten wat er speelt bij onze verschillende doelgroepen. Daarom werken we samen met beheerders, projectontwikkelaars, architecten, gemeenten en stadsdelen, scholen, zorginstellingen en ondernemers. Samen komen we tot het beste resultaat.

Op een plek waar ouderen wonen, denken we met zorginstellingen na over wat voor zorg er in de buurt nodig is. Aan specialisten in duurzaamheid vragen we advies over duurzaam bouwen. En met ondernemers kijken we naar het soort winkels dat er nodig is in een buurt.

afwc.jpg   Amsterdamse Federatie van Woningcorporaties (AFWC)
   
 gemeenteadam.jpg   Gemeente Amsterdam
   
 undefined   Gemeente Diemen
   
 arcam.jpg   Architectuurcentrum Amsterdam (ARCAM)
   
 devernieuwdestad_logo_300x.jpg   De Vernieuwde Stad
   
 AEDESLOGO_FC.jpg   Aedes, branchevereniging van woningcorporaties
   
 neprom.jpg   Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen (NEPROM)
   
 nrp.jpg   Nationaal Renovatie Platform (NRP)

 

 

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 17-07-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk