Over Stadgenoot

Onze missie en visie

Missie
Onze kerntaak is het huisvesten van mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om in Amsterdam een goede woning te vinden. Dat zijn voor ons huishoudens met een inkomen tot € 43.000 per jaar.

Visie
Amsterdam is er voor iedereen, óók voor nieuwkomers op de woningmarkt.  De Amsterdamse woningmarkt zit echter muurvast. Stadgenoot wil daar beweging in brengen. Wij zijn er voor mensen die permanent op ons aangewezen zijn én voor mensen die ons tijdelijk nodig hebben en na verloop van tijd hun eigen weg kunnen vinden.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 17-07-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk