Stadgenoot header_996x201_1.jpg
Toutenburgstraat 34 Amsterdam (1).jpg Toutenburgstraat 34 Amsterdam (2).jpg Toutenburgstraat 34 Amsterdam (3).jpg Toutenburgstraat 34 Amsterdam (4).jpg Toutenburgstraat 34 Amsterdam (5).jpg Toutenburgstraat 34 Amsterdam (6).jpg Toutenburgstraat 34 Amsterdam (7).jpg Toutenburgstraat 34 Amsterdam (8).jpg Toutenburgstraat 34 Amsterdam (9).jpg Toutenburgstraat 34 Amsterdam (10).jpg

Toutenburgstraat 34, Zuidoost

1107 PV Amsterdam
80 m2, 3 kamers

Verkocht onder voorbehoud

€ 155.000,- kosten koper

Geïnteresseerd? Reageer

Om je in te schrijven voor de geïnteresseerdenlijst, moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer hier

Een heerlijk ruim appartement (80 m²) op de begane grond en eerste verdieping. Het appartement met 2 slaapkamers ligt in Amsterdam Zuidoost vlakbij winkelcentrum Reigersbos en kijkt uit op een groen veldje. Met de auto rij je in no-time naar de A2 en A9. In de woning hebben wij de wanden alvast behangklaar gemaakt, de plafonds zijn gewit en er is een nieuwe groepenkast geplaatst. Dat scheelt jou weer wat kluswerk.

Indeling Eerste verdieping: De entree van het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Hier kom je de hal binnen waar je rechts direct naar de keuken kunt. Aan de keuken grenst de cv-kast met daarnaast het toilet. Naast het toilet vind je de badkamer welke is voorzien van douche en wastafel. Aan het einde van de hal loop je de woonkamer binnen met toegang tot het balkon, gelegen op het Noordoosten. Vanuit de woonkamer kun je ook rechtstreeks naar de keuken. Met de trap in de hal ga je naar de begane grond.
Begane grond: Vanuit de hal heb je toegang tot beide slaapkamers. Elders op de begane grond is een berging aanwezig dat bij het appartement hoort.

Projectnotaris Notariskantoor Klein Binnenkade

Voorbehoud Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: www.stadgenoot.nl/account

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Zuidoost
Buurt Gaasperdam/Driemond
Adres Toutenburgstraat 34
Postcode 1107 PV

Overdracht

Prijs € 155.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 144,-
Status Verkocht onder voorbehoud
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat D
Bijzonderheden
  • Direct te betrekken
  • Erfpacht afgekocht tot 31 oktober 2034
  • Watermeter
  • Nieuwe groepenkast
  • Wasmachineaansluiting in de keuken
  • Wanden zijn behangklaar
  • Plafonds zijn gewit
  • Mogelijkheid tot huren van een parkeerplaats in de parkeergarage
  • In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het sanering plichtige asbest is verwijderd.

Bouw

Bouwjaar 1984
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging In kindvriendelijke wijk, Nabij scholen, Nabij winkelcentrum
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamer(s) 2
Gebruikersoppervlakte circa 80 m2
Bruto oppervlakte circa 90 m2

Indeling

Woonlaag 1e verdieping
Soort woning Appartement
Type woning Maisonnette

Overig

Wijkbeheerder aanwezig Nee
Balkon 5 m2
Balkon Ligging Noordoost
Berging Berging op begane grond
Verwarming CV-installatie uit 2002
Materiaal kozijnen Hout, Kunststof
Dubbel glas Gedeeltelijk

Zuidoost

Metamorfose

Sinds de negentiger jaren ondergingen grote delen van Zuidoost een metamorfose Hoogbouwflats in Bijlmer Centrum en Bijlmer Oost maakten plaats voor eengezinswoningen en appartementen in middelhoogbouw.
Holendrecht, Reigersbos, Nellestein en Gein hebben hun oorspronkelijke karakter behouden. Hier worden woningen, winkelcentra en metrostations opgeknapt en vernieuwd om aan de eisen van deze tijd te voldoen. Driemond is nog steeds het dorp dat het altijd al was.

Groene verbinding

De Gaasperdammerweg, onderdeel van de A9, deelt Zuidoost in tweeën. Met de komst van de drie kilometerlange landtunnel, de langste in ons land, komt daar een einde aan. Volgens de planning is de tunnel in 2020 klaar en ligt er vanaf 2021 op het dak een park met twee keer de omvang van het Vondelpark. Dat park zal Bijlmer Centrum en Bijlmer Oost voorgoed met Gaasperdam verbinden.

Winkels, horeca en cultuur

De ArenAPoort, het bruisende centrum van Zuidoost, trekt jaarlijks zo’n 16 miljoen bezoekers die hier winkelen en uitgaan. De Amsterdam Arena, Ziggo Dome, Heineken Music Hall en de Pathé Arena, het grootste bioscoopcomplex van ons land, zijn de grote publiekstrekkers.
Dat geldt ook voor de de ArenA Boulevard met grote (woon)winkelketens en het populaire winkelcentrum De Amsterdamse Poort met zijn zeer gevarieerde winkelaanbod, gezellige pleinen en de wekelijkse markt. De overdekte eetmarkt World of Food in een voormalige parkeergarage is de culinaire hotspot van Zuidoost. Het Nelson Mandelapark is het decor van het jaarlijkse Kwaku Summer Festival.

Ligging en bereikbaarheid

Vanaf de twaalf metrostations brengt de metro je binnen 15 tot 25 minuten naar het centrum van Amsterdam en naar Amsterdam West. Via de vier NS stations Duivendrecht, Diemen-Zuid, Holendrecht en Bijlmer Arena reis je met de trein naar alle delen van het land.
Het dorpse Driemond heeft nu nog uitsluitend op werkdagen een rechtstreekse verbinding met Zuidoost. Er is overleg gaande om een buurtbus in het leven te roepen. Vanwege de gunstige ligging dichtbij de A9, A1, A2 en A10 is de bereikbaarheid van Zuidoost uitstekend. Was parkeren in een groot deel van Zuidoost gratis, langzamerhand wordt in steeds meer delen van Zuidoost betaald parkeren ingevoerd.

Gaasperdam/Driemond

Aantrekkelijk voor gezinnen

Gaasperdam is in de jaren ’80 is gebouwd. Door het opknappen en vernieuwen van de woningen, winkelcentra en metrostations voldoen ze weer aan de eisen van deze tijd.
Holendrecht, Reigersbos en Gein bestaan vooral uit woonerven met portiekwoningen, middelhoogbouw en eengezinswoningen. Dat is aantrekkelijk voor
de vele een- en twee-oudergezinnen die hier wonen. Deze drie wijken hebben ieder hun eigen winkelcentrum, waarvan Reigersbos met markt op woensdag het grootste is.

Water voor de deur

In Nellestein staan vooral hoge- en middelhoge appartementsgebouwen. Het is een parkachtige wijk met veel weelderig groen dat geleidelijk overgaat in het Gaasperpark aan de oevers van de Gaasperplas. Nellestein is een rustige wijk met een mix van koop- en huurappartementen. Twintig procent van de bewoners van Nellestein is 65 jaar of ouder. Hier kun je op je oude dag lekker wonen. Een unicum zijn de tussen de flats gelegen nutstuintjes waar bewoners al sinds de jaren 80 hun groenten, fruit en bloemen kweken.

Groene oase

Bij Gein houdt Amsterdam op. Gein grenst aan de weilanden die de wijk van Abcoude scheiden en aan recreatiegebied De Hoge Dijk. De Hoge Dijk en het Gaasperpark met de Gaasperplas vormen een groot groengebied. Voor bewoners uit heel Zuidoost is dit de plek om te recreëren. De ligweiden, barbecueplaatsen en strandjes aan de Gaasperplas worden op zomerse dagen drukbezocht. Er is zelfs een kleine jachthaven.

Een echt dorp

Driemond dat omgeven wordt door weilanden heeft nog steeds een dorpskarakter. De dorpskern ligt aan rivier De Gaasp. Naoorlogse eengezinswoningen zijn hier in de meerderheid. In Driemond wonen in tegenstelling tot andere delen van Zuidoost veel twee-oudergezinnen van autochtone afkomst. Sporten, vergaderen en feesten, dat kan allemaal in het multifunctionele sport- en activiteitencentrum Matchzo. Hier is ook het Dorpshuis van Driemond gevestigd.

Parkeren in de buurt

020 511 80 00 (optie 2)

Mercatorplein 49
1057 BZ Amsterdam

verkoop@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk