Stadgenoot header_996x201_1.jpg
Foto 1.jpg

Tielstraat 72, Zuidoost

1107 RB Amsterdam
69 m2, 3 kamers

Verkocht onder voorbehoud

Open Huis

€ 135.000,- kosten koper

Geïnteresseerd? Reageer

Om je in te schrijven voor de geïnteresseerdenlijst, moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer hier

Open Huis maandag 9 januari 15.30 - 16.30 uur

Sluitingsdatum : vrijdag 13 januari 12.00 uur

In de Tielstraat in Amsterdam Zuidoost ligt deze praktisch ingedeelde 3-kamerwoning (69 m²). Je woont op de bovenste verdieping en hebt dus geen mensen boven je wonen. Het balkon ligt op het Zuiden waardoor je hier de hele dag zon hebt. De boodschappen doe je makkelijk en snel in het Winkelcentrum Reigersbos waar je ook de metro kunt pakken. Met de auto zit je zo op de A2 of A9.

Het is mogelijk om een parkeerplaats te huren in de afgesloten en overdekte parkeergarage. De kosten zijn € 55,- incl. servicekosten, excl. BTW per maand.

Indeling Met de trap ga je naar de derde verdieping waar je de woning binnen komt in de hal. Eenmaal in de hal ga je rechts direct één van de slaapkamers binnen. Halverwege de hal kom je het toilet tegen en de badkamer welke is voorzien van douche en wastafel. Aan het einde van de hal kun je links naar de tweede slaapkamer en rechts ga je de woonkamer met open keuken binnen. Vanuit de woonkamer kun je naar het zonnige balkon gelegen op het Zuiden. Op de begane grond is een berging aanwezig.

Projectnotaris Notariskantoor Klein Binnenkade

Voorbehoud Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: www.stadgenoot.nl/account

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Zuidoost
Buurt Gaasperdam/Driemond
Adres Tielstraat 72
Postcode 1107 RB

Overdracht

Prijs € 135.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 127,-
Status Verkocht onder voorbehoud
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat C
Bijzonderheden
  • Erfpacht afgekocht tot 31-10-2034
  • Overdracht na 01-01-2017
  • Watermeter aanwezig
  • Wasmachineaansluiting in badkamer
  • Casco keuken
  • Mechanische ventilatie
  • Het is mogelijk om een parkeerplaats te huren in de afgesloten en overdekte parkeergarage.
    De kosten zijn € 55, - incl. servicekosten, excl. BTW per maand.
  • In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het sanering plichtige asbest is verwijderd.

Bouw

Bouwjaar 1984
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Aan doorgaande weg, Nabij scholen, Nabij winkelcentrum, Vrij uitzicht
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamer(s) 2
Gebruikersoppervlakte circa 69 m2
Bruto oppervlakte circa 77 m2

Indeling

Woonlaag 3e verdieping
Vloerkwaliteit Kaal
Soort woning Appartement
Type woning Galerijflat, Bovenwoning

Overig

Wijkbeheerder aanwezig Nee
Balkon 4 m2
Balkon Ligging Zuid
Berging Berging op begane grond
Verwarming CV-installatie uit 2002
Materiaal kozijnen Hout, Kunststof
Dubbel glas Volledig

Zuidoost

Metamorfose

Sinds de negentiger jaren ondergingen grote delen van Zuidoost een metamorfose Hoogbouwflats in Bijlmer Centrum en Bijlmer Oost maakten plaats voor eengezinswoningen en appartementen in middelhoogbouw.
Holendrecht, Reigersbos, Nellestein en Gein hebben hun oorspronkelijke karakter behouden. Hier worden woningen, winkelcentra en metrostations opgeknapt en vernieuwd om aan de eisen van deze tijd te voldoen. Driemond is nog steeds het dorp dat het altijd al was.

Groene verbinding

De Gaasperdammerweg, onderdeel van de A9, deelt Zuidoost in tweeën. Met de komst van de drie kilometerlange landtunnel, de langste in ons land, komt daar een einde aan. Volgens de planning is de tunnel in 2020 klaar en ligt er vanaf 2021 op het dak een park met twee keer de omvang van het Vondelpark. Dat park zal Bijlmer Centrum en Bijlmer Oost voorgoed met Gaasperdam verbinden.

Winkels, horeca en cultuur

De ArenAPoort, het bruisende centrum van Zuidoost, trekt jaarlijks zo’n 16 miljoen bezoekers die hier winkelen en uitgaan. De Amsterdam Arena, Ziggo Dome, Heineken Music Hall en de Pathé Arena, het grootste bioscoopcomplex van ons land, zijn de grote publiekstrekkers.
Dat geldt ook voor de de ArenA Boulevard met grote (woon)winkelketens en het populaire winkelcentrum De Amsterdamse Poort met zijn zeer gevarieerde winkelaanbod, gezellige pleinen en de wekelijkse markt. De overdekte eetmarkt World of Food in een voormalige parkeergarage is de culinaire hotspot van Zuidoost. Het Nelson Mandelapark is het decor van het jaarlijkse Kwaku Summer Festival.

Ligging en bereikbaarheid

Vanaf de twaalf metrostations brengt de metro je binnen 15 tot 25 minuten naar het centrum van Amsterdam en naar Amsterdam West. Via de vier NS stations Duivendrecht, Diemen-Zuid, Holendrecht en Bijlmer Arena reis je met de trein naar alle delen van het land.
Het dorpse Driemond heeft nu nog uitsluitend op werkdagen een rechtstreekse verbinding met Zuidoost. Er is overleg gaande om een buurtbus in het leven te roepen. Vanwege de gunstige ligging dichtbij de A9, A1, A2 en A10 is de bereikbaarheid van Zuidoost uitstekend. Was parkeren in een groot deel van Zuidoost gratis, langzamerhand wordt in steeds meer delen van Zuidoost betaald parkeren ingevoerd.

Gaasperdam/Driemond

Aantrekkelijk voor gezinnen

Gaasperdam is in de jaren ’80 is gebouwd. Door het opknappen en vernieuwen van de woningen, winkelcentra en metrostations voldoen ze weer aan de eisen van deze tijd.
Holendrecht, Reigersbos en Gein bestaan vooral uit woonerven met portiekwoningen, middelhoogbouw en eengezinswoningen. Dat is aantrekkelijk voor
de vele een- en twee-oudergezinnen die hier wonen. Deze drie wijken hebben ieder hun eigen winkelcentrum, waarvan Reigersbos met markt op woensdag het grootste is.

Water voor de deur

In Nellestein staan vooral hoge- en middelhoge appartementsgebouwen. Het is een parkachtige wijk met veel weelderig groen dat geleidelijk overgaat in het Gaasperpark aan de oevers van de Gaasperplas. Nellestein is een rustige wijk met een mix van koop- en huurappartementen. Twintig procent van de bewoners van Nellestein is 65 jaar of ouder. Hier kun je op je oude dag lekker wonen. Een unicum zijn de tussen de flats gelegen nutstuintjes waar bewoners al sinds de jaren 80 hun groenten, fruit en bloemen kweken.

Groene oase

Bij Gein houdt Amsterdam op. Gein grenst aan de weilanden die de wijk van Abcoude scheiden en aan recreatiegebied De Hoge Dijk. De Hoge Dijk en het Gaasperpark met de Gaasperplas vormen een groot groengebied. Voor bewoners uit heel Zuidoost is dit de plek om te recreëren. De ligweiden, barbecueplaatsen en strandjes aan de Gaasperplas worden op zomerse dagen drukbezocht. Er is zelfs een kleine jachthaven.

Een echt dorp

Driemond dat omgeven wordt door weilanden heeft nog steeds een dorpskarakter. De dorpskern ligt aan rivier De Gaasp. Naoorlogse eengezinswoningen zijn hier in de meerderheid. In Driemond wonen in tegenstelling tot andere delen van Zuidoost veel twee-oudergezinnen van autochtone afkomst. Sporten, vergaderen en feesten, dat kan allemaal in het multifunctionele sport- en activiteitencentrum Matchzo. Hier is ook het Dorpshuis van Driemond gevestigd.

Parkeren in de buurt

020 511 80 00 (optie 2)

Mercatorplein 49
1057 BZ Amsterdam

verkoop@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk