Stadgenoot header_996x201_1.jpg
Loenermark.jpg

Loenermark 266 + PP, Noord

1025 SZ Amsterdam
77 m2, 3 kamers

Verkocht onder voorbehoud

Open Huis

€ 175.000,- kosten koper

Geïnteresseerd? Reageer

Om je in te schrijven voor de geïnteresseerdenlijst, moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer hier

Open Huis: woensdag 28 december 15.00 - 16.00 uur
                   vrijdag 30 december 09.00 - 10.00 uur

Sluitingsdatum biedingen: woensdag 4 januari om 12.00 uur

Wat zou je ervan vinden om te wonen in een woning met een zonnig balkon op het Zuiden, gelegen op de vijfde en vrij uitzicht op een goed onderhouden daktuin? Je auto altijd te kunnen parkeren in je eigen garagebox zodat zoeken naar een parkeerplaats niet hoeft. Dat is mogelijk met dit 3-kamer appartement (77 m²). Ook woon je vlakbij winkelcentrum Boven 't IJ en heb je in de toekomst de Noord/Zuidlijn om de hoek.

Indeling Met de lift kun je naar de vijfde verdieping waar je de woning in gaat. Vanuit de hal kun je links de keuken met inpandige berging in en rechts bereik je één van de slaapkamers. Als je in de hal rechtdoor loop kom je de woonkamer binnen. Vanuit de woonkamer kun je naar het zonnige balkon gelegen op het Zuiden en je bereikt de tweede slaapkamer. Ook kun je naar een tweede hal waar je vervolgens toegang hebt tot het toilet en de badkamer welke is voorzien van douche en wastafel. Vanuit deze hal zijn ook beide slaapkamers bereikbaar. Op de begane grond beschik je over een berging en je eigen garagebox.

Projectnotaris Notariskantoor Klein Binnenkade

Voorbehoud Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper.

Bod uitbrengen Bieden gaat uitsluitend via het online biedingsformulier. Je vindt deze terug onder Mijn account: www.stadgenoot.nl/account

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel Noord
Buurt Noord Oost
Adres Loenermark 266
Postcode 1025 SZ

Overdracht

Prijs € 175.000,-
Prijs type Vraagprijs
VVE-bijdrage € 232,47
Status Verkocht onder voorbehoud
Betalingsconditie Kosten koper
Aanvaarding Per direct
EPA certificaat D
Bijzonderheden
  • Erfpacht afgekocht tot 15-01-2052
  • Oplevering na 01-01-2017
  • Wasmachineaansluiting in badkamer
  • Wanden behangklaar
  • Plafonds gewit
  • Casco keuken
  • Mechanische ventilatie
  • Nieuwe groepenkast
  • Servicekosten inclusief stookkosten
  • In deze woning heeft een asbestinventarisatie plaatsgevonden. Het sanering plichtige asbest is verwijderd.

Bouw

Bouwjaar 1975
Soort bouw Bestaande bouw
Ligging Nabij winkelcentrum, Vrij uitzicht
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamer(s) 2
Gebruikersoppervlakte circa 77 m2
Bruto oppervlakte circa 86 m2

Indeling

Woonlaag 5e verdieping
Vloerkwaliteit Kaal
Soort woning Appartement
Type woning Galerijflat

Overig

Wijkbeheerder aanwezig Nee
Balkon 6 m2
Balkon Ligging Zuid
Berging Berging op begane grond
Verwarming Blokverwarming
Materiaal kozijnen Hout
Dubbel glas Volledig
Voorzieningen Garagebox, Lift
Inclusief parkeerplaats Ja

Noord

Er is niet één stadsdeel Noord. Noord is een verzameling buurten, elk met een heel eigen karakter en dynamiek. De idyllische dijkdorpen met dijkhuizen en kerktorens herinneren aan de tijd dat Noord een drassig veengebied was. De IJ-oevers ontwikkelden zich begin 20ste eeuw tot een belangrijk industriegebied voor de scheepvaart. Die sfeer proef je nog steeds. Nu zijn ze uitgegroeid tot een dynamisch gebied voor wonen, werken en vrije tijd.

Horeca en cultuur

In Noord is veel ruimte voor creativiteit en ontspanning. De horeca is hier ruim opgezet, vaak  met complete stranden en tuinen en zonder druk verkeer of hordes toeristen. Het futuristische filmmuseum EYE trekt met het museum, het grote filmaanbod en prachtige café-restaurant veel bezoekers. Dat geldt ook voor de naastgelegen A’DAM toren met zijn langzaam draaiende look-out en ongelooflijk uitzicht over de stad. Op de vrijplaats NDSM vind je steeds meer leuke cafés en restaurants aan het water. Het is ook een ideale plek voor de grote en kleine cultuurfestivals die hier ieder jaar zijn. De Tolhuistuin, die als Paradiso-Noord ook optredens programmeren, is een van de andere fijne festivallocaties in Noord. In de IJhallen moet je zijn voor de grootste rommelmarkt van Europa.

Bewoners

Vergeleken met de rest van Amsterdam heeft Noord veel autochtone  Amsterdammers. De meeste 65-plussers wonen in de Tuindorpen Nieuwendam en Buiksloot. Gezinnen wonen vooral in Noord Oost en West, wel 10 procent meer dan het Amsterdamse gemiddelde. Van de ruim 90 duizend inwoners van Noord is een kwart jonger dan 18.

Vernieuwing

Noord transformeert. De grootste bouwprojecten vinden plaats aan de IJ-oevers, rond Buiksloterham, Overhoeks, de NDSM-werf West, het voormalige TNT-terrein en studentenwoningen in het Hamerstraatgebied. Door de verkoop van huurwoningen en door sloop en nieuwbouw neemt de bevolking van Noord niet alleen weer toe, maar is ook jonger, hoger opgeleid en kapitaalkrachtiger. Tot 2025 gaat dat bijna 8.000 extra woningen opleveren.

Bereikbaarheid

Noord is prima bereikbaar met de auto vanaf de ring A10 of de IJtunnel. Fietsers nemen bij voorkeur de pont. De Noordzuidlijn brengt bewoners van Noord in no-time naar Amsterdam Centrum en Zuid. Bovendien is er een uitgebreid netwerk van buslijnen, zowel overdag als ’s nachts.

 

Noord Oost

Die spilfunctie neemt alleen maar toe met de beginhalte van de Noord-Zuidlijn vlakbij het Buikslotermeerplein. Hier komt Centrum Amsterdam Noord met een bioscoop, een theater, winkels, restaurants en een bibliotheek. In het vernieuwde winkelcentrum aan het Waterlandplein vind je de bekende ketens, maar ook lokale winkels met producten uit alle windstreken. Aan de Schellingwouderdijk zit een winkel waar de boeren uit Waterland hun producten verkopen.

Extra woningen

Langs de Buikslotermeerdijk ligt de compleet nieuwe woonwijk Elzenhagen; een ruime, groene woonwijk met een school.
Het voormalige Nieuwendam is helemaal vernieuwd en heet nu Waterlandpleinbuurt met veel koop- en eengezinswoningen en een winkelcentrum. Bij elkaar worden de komende jaren in Noord Oost zo’n 2.300 extra woningen gebouwd. Hierdoor neemt ook het aantal jonge gezinnen toe.

Groen en recreatie

Heel Noord Oost is ruim en groen opgezet met veel speeltuinen en sportveldjes. Het Baanakkerspad is een fijn groengebied bij het Buikslotermeerplein en aan de oostkant ligt recreatiegebied de Schellingwouderbreek. Tegen de noordelijke ringweg aan is een park met een openbare tennisbaan en een speeltuin waar de kleintjes van de ‘Kabouterberg’ af kunnen glijden.

Over de ring

Ga je de ring over, dan vind je eerst een golfcentrum en daarna het landelijke Waterland, een populair groengebied voor fietsers en wandelaars. De dorpjes  Schellingwoude, Durgerdam, Holysloot, Ransdorp en Zunderdorp zijn allemaal beschermd stadsgezicht. Hier mag dus niet gebouwd worden. In dit gebied zijn nog 32 boerenbedrijven actief. Boeren en bewoners van binnen de ring hebben elkaar gevonden in kinderopvang, agrarische producten of kookworkshops op de boerderij.

 

020 511 80 00 (optie 2)

Mercatorplein 49
1057 BZ Amsterdam

verkoop@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk