Stadgenoot header_996x201_1.jpg
Garage Piriplein 001.jpg Garage Piriplein 002.jpg Garage Piriplein 016.jpg Garage Piriplein 011.jpg Garage Piriplein 009.jpg Garage Piriplein 007.jpg Garage Piriplein 008.jpg Garage Piriplein 005.jpg Westermoskee.jpg

Piri Reïs, West

1057 GK Amsterdam

€ 32.500,- kosten koper

Geïnteresseerd? Reageer

Om je in te schrijven voor de geïnteresseerdenlijst, moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer hier

In de Baarsjes in Amsterdam-West staat Piri Reïs. Onder dit opvallende gebouw bieden wij parkeerplaatsen te koop aan. De ingang vind je aan de Van Speijkstraat. Deze is afgeschermd door hekken en deuren. Je kunt dan ook alleen naar binnen met een toegangspas.

365 dagen per jaar je eigen plek
Met jouw eigen parkeerplaats hoef je nooit meer rondjes te rijden op zoek naar een plek of maanden te wachten op een parkeervergunning. Bovendien staat je auto hier overdekt geparkeerd. Dus wil jij ook 365 dagen per jaar je eigen, vaste parkeerplek? Schrijf je dan nú in als geïnteresseerde. Wij nemen vervolgens contact met je op. Wil je meteen een bezichtiging inplannen? Bel dan 020 - 511 80 00 en kies optie 2.

In de parkeergarage bieden wij het volgende aan:
- Parkeerplaats (personen)auto                                           € 32.500,- kosten koper

Let op; parkeerplaatsen die binnen 2 jaar na eerste verhuring worden verkocht geldt een btw-tarief van 21%.

  • Kun je de BTW in aftrek nemen? Dan betaal je naast BTW ook 6% overdrachtsbelasting. (2% overdrachtsbelasting voor eigenaren van woningen binnen het complex)
  • Kun je de BTW niet in aftrek nemen? Dan is er sprake van samenloopvrijstelling en komt de overdrachtsbelasting te vervallen.

Wanneer je een parkeerplaats van jouw voorkeur aan ons doorgeeft, houd er dan rekening mee dat het voordeliger kan zijn om een andere parkeerplaats aan te kopen. Wij zullen samen met jou de mogelijkheden bekijken.

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel West
Buurt Oud-West/De Baarsjes
Adres Van Speijkstraat 29
Postcode 1057 GK

Overdracht

Prijs € 32.500,-
Prijs type Koopsom
Betalingsconditie Kosten koper
VVE-bijdrage € 33,03
Status Te koop
Aanvaarding Per direct

Bouw

Bouwjaar 2011
Soort bouw Bestaande bouw
Soort stalling Personenauto
Ligging Aan water, In woonwijk
Complex Naam Piri Reïs
Lift aanwzig Ja
Parkeervaknummer Type Prijs Etage Overdekking
216 Normaal parkeervak € 32.500 -2 overdekt
225 Normaal parkeervak € 32.500 -2 overdekt

Parkeergelegenheden in de buurt

020 511 80 00 [optie 2]

Mercatorplein 49
1057 BZ Amsterdam

verkoop@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk