Kopen header

Je kunt je gratis abonneren op de nieuwsbrief, waarin we je informeren over o.a. ons aanbod, de open huizen en interessante projecten. Laat je inspireren en schrijf je vandaag nog in!Ons woningaanbod

Mooie huizen, in veilige buurten, met goede voorzieningen voor toekomstige bewoners. Voor ieder wat wils door de hele stad, wat wil je nog meer?

Interessante projecten

Op de hoogte blijven van de onze interessante projecten in Amsterdam? Stadgenoot houdt je via de nieuwsbrief op de hoogte.

Open huizen

Stadgenoot houdt regelmatig open huizen. Via onze nieuwsbrief weet je welk open huis er op de agenda staat.

De verkoop nieuwsbrief

Je ontvangt periodiek een overzicht van:

  • Ons nieuwe woningaanbod
  • Interessante projecten
  • Open huizenDeze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk