Vogelvlucht 2.jpg

Nieuwbouw & Renovatie

Stadgenoot is een woningcorporatie die niet alleen woningen verhuurt, maar ook vastgoedprojecten ontwikkelt om vervolgens te verkopen of weer te verhuren. Het gaat hierbij om nieuwbouw en grootscheepse renovatie van woningen en bedrijfsruimtes.

Project Leeuwendael

Het nieuwbouwproject Leeuwendael ligt op de hoek van de Leeuwendalersweg en de Hofwijckstraat in Bos- en Lommer.
Naast de 25 huurwoningen worden er 10 woningen met een gereduceerde prijs aangeboden aan de sociale huurders van Stadgenoot uit de buurt.
Wie hiervoor in aanmerking komt is door ons aangeschreven. De 30 woningen die op de vrije markt worden aangeboden, gaan via Hoekstra en van Eck makelaars.

Meer informatie vind je op www.woneninleeuwendael.nl  Vanaf 10 februari kun je je inschrijven voor een woning in het project.
Wil je de start verkoop niet missen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Dit kan ook op de site van Leeuwendael. 

Bakemabuurt

De inschrijving voor de 32 appartementen is gesloten. Het is niet meer mogelijk om op deze woningen te reageren. 

 Bakemabuurt geuzenveld stadgenoot

 www.bakemabuurt.nl

 

 

 

020 511 80 00

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam

info@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk