Vogelvlucht 2.jpg

Nieuwbouw & Renovatie

Stadgenoot is een woningcorporatie die niet alleen woningen verhuurt, maar ook vastgoedprojecten ontwikkelt om vervolgens te verkopen of weer te verhuren. Het gaat hierbij om nieuwbouw en grootscheepse renovatie van woningen en bedrijfsruimtes.

De Nieuwe Hendrik

Start verkoop : zaterdag 13 januari

De Nieuwe Hendrik ligt in de Dudokbuurt, een levendige buurt vlakbij het Lambertus Zijlplein in Geuzenveld. Wonen met het comfort van nu in een gerenoveerd appartementengebouw ontworpen door de bekende architect Dudok.
Het appartementengebouw wordt volledig onder handen genomen. Aan de voorzijde komt een nieuwe aanbouw voor de bedrijfsruimtes en de gezamenlijke entree van de woningen.
In totaal zullen we er 37 woningen gaan verkopen. 2- en 3 kamer appartementen welke turn-key afgeleverd worden, ruime maissonnette woningen op de bovenste verdiepingen en 4 woon/werkwoningen op de begane grond.
Kijk op www.denieuwehendrik.nl voor alle info.

www.denieuwehendrik.nl

 

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 04-01-2018

Pagina printen Pagina opslaan

020 511 80 00

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam

info@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk