Kopen header

Verkoopprocedures en -voorwaarden

Bij de koop en verkoop van een huis worden voorwaarden gesteld aan zowel de koper als de verkoper. Dat is logisch. Ze voorkomen onenigheid over de gang van zaken, voor, tijdens en na de aankoop van een woning. De voorwaarden gaan bijvoorbeeld over de informatie die Stadgenoot moet verstrekken, over de financiering of over onderhuur.

De verkoopvoorwaarden moet je zeker lezen. Maar kies er een goed moment voor. Het is taaie kost, maar absoluut noodzakelijk. Download de Verkoopvoorwaarden.

Ben je een huurder en wil je je eigen woning kopen? Lees hier aanvullende informatie voor huurders. 
 
Meer informatie over het bezichtigen van een woning en het bieden op een woning lees je in de verkoop- en biedingsprocedures.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 03-03-2016

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk