Kopen header

Kopen zonder zorgen

Stadgenoot is een van de zes corporaties in Amsterdam. Naast huurwoningen in de sociale en vrije sector, bieden we ook koopwoningen aan, in alle buurten van de stad, zowel binnen de ring als daarbuiten. Of je nu een eengezinswoning in een buitenwijk of juist een appartement zoekt in de stad, je wilt vooral een koophuis van een betrouwbare partij. Dat is Stadgenoot.

Voor we een woning verkopen, wordt 'ie gecontroleerd en krijgt 'ie een opfrisbeurt. Schoon, heel en veilig noemen we dat. Onze huizen hebben geen overbodige luxe. Je betaalt dus niet voor een dure keuken, het parket of de luxe afwerking van de badkamer. Al onze woningen zijn basic, in goede staat, direct beschikbaar en je betaalt er een aantrekkelijke prijs voor.

GoedKoopHuis

Wij vinden dat een koopwoning voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom biedt Stadgenoot ook koopappartementen tot € 150.000,-. 

Verkoopprocedure en -voorwaarden

Lees meer over de verkoop- en biedingsprocedures van Stadgenoot. En over de verkoopvoorwaarden.

Benieuwd?

Bekijk hier ons volledige overzicht van beschikbare koopwoningen.
Stadgenoot heeft ook prachtige nieuwbouwcomplexen: bekijk ze hier.

Reageren?

Ben je geïnteresseerd in één van onze koopwoningen, reageer dan via de button op de website of bel 020-5118000 en kies voor optie 2.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 12-12-2016

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk