Kopen header

Je huurwoning kopen

In geselecteerde complexen kan Stadgenoot je huurwoning te koop aanbieden. Wil je weten of dit voor jouw woning geldt? Neem dan telefonisch contact met ons op en we kijken het direct voor je na.

Wanneer het mogelijk is om jouw woning te koop aan te bieden, maken we graag een afspraak bij jou thuis. In deze afspraak leggen we de procedure uit en daarna kunnen we een prijsindicatie afgeven. Ben je dan nog steeds geïnteresseerd en is het financieel haalbaar? Dan schakelen we een externe taxateur in om de woning te taxeren. Aan de hand van deze taxatie ontvang je de definitieve koopaanbieding.

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk