Kopen header

Je huurwoning kopen

Heb je interesse in het kopen van je huurwoning? Neem contact op met Stadgenoot en informeer naar de mogelijkheden. Komt jouw woning in aanmerking voor verkoop, dan kan Stadgenoot je in sommige gevallen 5% korting aanbieden op de getaxeerde waarde. Deze korting geldt alleen voor woningen met een taxatiewaarde onder € 200.000,- (per 1 juli 2017).

Hoe werkt het?
Wanneer het mogelijk is om jouw woning te koop aan te bieden, maken we graag een afspraak bij jou thuis. In deze afspraak leggen we het stappenplan en de verkoopvoorwaarden uit en daarna kunnen we een prijsindicatie afgeven. Ben je dan nog steeds geïnteresseerd en is het financieel haalbaar? Dan schakelen we een externe taxateur in om de woning te taxeren. Aan de hand van deze taxatie ontvang je de definitieve koopaanbieding.

Meer informatie?
Neem contact met ons op via de Klantenservice op nummer 020- 511 80 00 en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de voorwaarden.

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 13-06-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk