Kopen header

Garagebox kopen

Stadgenoot verkoopt een beperkt aantal garageboxen in Amsterdam-Zuid. Ideaal voor uw (tweede) auto, of als opslag. Een eigen garagebox levert je een zee aan extra ruimte op en is daarnaast een mooie investering.

We hebben op dit moment verschillende garageboxen in Buitenveldert te koop. Daarnaast hebben we losse parkeervakken te koop in de garage onder het complex Piri Reïs in De Baarsjes. Het totaalaanbod vind je hier.
 

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 10-05-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk