Buurten en Wijken

Toestemming aanvragen

Dit online aanvraagformulier geeft precies aan waarvoor u wel en geen toestemming moet vragen en wat u kunt verwachten, zoals een eventuele overname of een vergoeding bij verhuizing.

Doorloop het formulier en zie in één oogopslag wat u te wachten staat. Is er toestemming nodig, dan kunt u de aanvraag direct digitaal indienen. Heeft u meerdere klussen waar toestemming voor nodig is, dan mag u hier één aanvraag voor indienen. Binnen twee weken ontvangt u van ons een reactie.

 

Aanvraagformulier Zelf Klussen

Geef dit per klus aan.
Keuken- en badkameraanpassingen zijn hiervan uitgezonderd.
Vul hier een datum in (dd-mm-jj)
Vul hier een datum in (dd-mm-jj)
Indien u zelf nog opmerkingen heeft dan kunt u deze hier vermelden.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 27-11-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk