Buurten en Wijken

Schilderen

Het schilderen van deuren, kozijnen, vensterbanken en radiatoren geeft elk interieur al gauw een nieuw fris aanzien. Goed schilderwerk wordt opgebouwd uit een aantal lagen, die tussendoor voldoende tijd krijgen om te drogen.

Belangrijk om te weten

  • Muur schilderen? Controleer of er witkalk op zit. Ga er met een vochtige doek overheen. Als de doek wit afgeeft, is er witkalk gebruikt en kunt u de muur alleen overschilderen met witkalk. Andere verf gaat bladderen.
  • Kunststof deuren, ramen en kozijnen mag u niet schilderen. U mag er ook niet in boren of schroeven.
  • Gebruik geen donkere kleuren. Als u de huur opzegt, moet u dat meestal (laten) overschilderen in een lichte kleur.

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 27-11-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk