Buurten en Wijken

Eindopname

Bij de eindopname wordt gecontroleerd of u de woning volgens afspraak achterlaat.

U krijgt dan nog een laatste kans om de zaken zelf in orde te maken. Anders betaalt u de kosten die wij hiervoor moeten maken. Als alles in orde is, ontvangt u de borg (inclusief opgebouwde rente) terug die u heeft betaald toen u de woning ging huren bij Stadgenoot. Dat duurt maximaal drie maanden, maar gaat doorgaans sneller.

Borg

Uw borg ontvangt u terug na de eindopname. Dat duurt maximaal drie maanden, maar doorgaans gaat het sneller. Als we nog huur tegoed hebben of reparaties moeten uitvoeren, wordt dat met de borg verrekend.  

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 17-07-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk