Buurten en Wijken

Televisie, internet, telefoon

Vrijwel al onze woningen hebben een kabelaansluiting voor radio en tv. De aansluiting zit meestal in de woonkamer.

Een kabelabonnement afsluiten doet u zelf bijvoorbeeld bij UPC: 0900 - 1580. Hier kunt u telefoon, tv, radio en internet aanvragen. Andere aanbieders zijn bijvoorbeeld KPNTelfort en Tele2. Deze werken via de telefoonaansluiting. Meestal kan uw abonnement meeverhuizen naar uw nieuwe adres. Kijk daarvoor op de website van de leverancier(s). Sommige woningen hebben een glasvezelaansluiting in de stoppen- of groepenkast. Of uw woning is aangesloten op glasvezel, kunt u checken op glasvezelamsterdam.nl.

Schotelantenne
Woningen zijn soms voorzien van Schotelantennes voor Gemeenschappelijke Satellietontvangst (GSO). U kunt dan voordelig tv vanuit de hele wereld bekijken via de gemeenschappelijke schotel. Het plaatsen van een eigen (schotel)antenne is niet toegestaan. Kijkt u graag naar bijvoorbeeld Arabische, Turkse of hindoestaanse zenders? Abonneer u dan op een extra zenderpakket via uw digitale tv.

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk