Buurten en Wijken

Schoon en veilig wonen

Rommel op de trap, viezigheid in de hal. Wie ruimt dat op? En wat mag je nou wel en niet in de hal of op de trap zetten? Wij hebben het op een rijtje gezet. Zo kunt u helpen de portieken en trappen netjes en veilig te houden.

Hieronder drie voorbeelden van wat wel en niet is toegestaan in het portiek, het trappenhuis en in de algemene tuin. Een uitgebreid overzicht vindt u in de handleiding schoon en veilig wonen. Mocht u een andere mening hebben of een beter voorbeeld hebben, dan horen wij dat graag. Mail naar info@stadgenoot.nl en geef uw mening. Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

Toegestaan

Een schoon en fris portiek. De hal en het trappenhuis moeten vrij zijn. Een brancard moet er makkelijk doorheen kunnen.
Beeld 1 webpagina Schoon en veilig

Niet toegestaan
Hier is de doorgang duidelijk geblokkeerd. Niet goed dus. En gevaarlijk.
Beeld 2 webpagina Schoon en veilig

Toegestaan
Laat oude kranten en folders niet rondslingeren. Verzamel ze in een kratje.
Beeld 3 webpagina Schoon en veilig

 

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 17-07-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk