Buurten en Wijken

Burenoverlast

Het stappenplan gelezen en op zoek naar meer informatie over burenoverlast? Lees dan hier verder.

Huisuitzetting: als niets anders helpt

Meestal helpt bemiddeling van Stadgenoot of een andere professionele instelling, maar soms lukt het niet en wordt de overlast alleen maar erger. In uiterste instantie kan Stadgenoot een juridische procedure starten om de woning te ontruimen. Dit zware middel zetten we alleen in bij zeer ernstige overlast en als wij geen andere oplossing meer zien. Bij een juridische procedure hebben we bewijsmateriaal nodig. Het is daarom handig als u steeds opschrijft welke klachten u wanneer  precies hebt. De rechter beslist uiteindelijk of we de overlastveroorzaker uit huis mogen zetten.

Bij dreiging of strafbare feiten: bel de politie!

Wordt u bedreigd of hebt u te maken met geweld of andere strafbare feiten? Schakel dan de politie in en doe aangifte, ook bij drugsoverlast en geluidsoverlast in de nachtelijke uren. U belt 0900 - 8844 of het alarmnummer 112 'als elke seconde telt'. Een melding anoniem doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Met het formulier melding overlast kunt u uw klacht digitaal aan ons doorgeven.
Stadgenoot behandelt uitsluitend zaken waarbij sprake is van woonoverlast in de woning, voor klachten over (jongeren)overlast op straat kunt u niet bij Stadgenoot terecht. 

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 27-11-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk