Buurten en Wijken

Tuinonderhoud

Tuinen en groen bepalen voor een groot deel de uitstraling van een complex, straat of buurt. Om te zorgen voor een prettige leefomgeving vindt Stadgenoot het belangrijk dat de tuinen goed worden onderhouden. Het is fijn als een woongebouw en de buurt een verzorgde uitstraling hebben. Ondertussen draagt Stadgenoot op deze manier bij aan een buurt en wijk om prettig in te wonen.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 27-11-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk