Buurten en Wijken

Serviceabonnement

17-07-2017 Print Opslaan

Met een serviceabonnement knapt Stadgenoot kleine klussen op die de huurder anders zelf zou moeten uitvoeren zoals:

  • slecht functionerend hang- en sluitwerk van deuren en ramen,
  • kapotte schakelaars en stopcontacten,
  • lekkende kranen,
  • losse trapleuningen.

Het gaat hier om wat in de wetgeving het 'besluit kleine herstellingen' wordt genoemd. Als u een serviceabonnement hebt, voert Stadgenoot eens in de drie jaar een APK uit (een algemene Periodieke Keuring). U betaalt geen voorrijkosten en geen arbeidsloon of materiaalkosten. Een serviceabonnement kost € 7,89 per maand (prijspeil juli 2017). De looptijd is minimaal één jaar. Schade door eigen schuld is voor eigen rekening en valt niet onder het serviceabonnement.

In de tabel 'Onderhoud' ziet u wat u zelf aan onderhoud moet doen, wat Stadgenoot doet en wat allemaal in het serviceabonnement zit.

Aanvragen serviceabonnement

U vraagt een serviceabonnement telefonisch of per e-mail aan bij Stadgenoot. We maken dan meteen een afspraak met u voor een 'nulmeting'. Mocht er sprake zijn van achterstallig onderhoud, dan moet u dat eerst oplossen of door ons tegen betaling door ons laten wegwerken. Pas daarna kan het serviceabonnement ingaan.


Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk