Buurten en Wijken

Serviceabonnement

Print Opslaan

Met een serviceabonnement knapt Stadgenoot kleine klussen op die de huurder anders zelf zou moeten uitvoeren zoals:

  • slecht functionerend hang- en sluitwerk van deuren en ramen,
  • kapotte schakelaars en stopcontacten,
  • lekkende kranen,
  • losse trapleuningen.

Het gaat hier om wat in de wetgeving het 'besluit kleine herstellingen' wordt genoemd. Als u een serviceabonnement hebt, voert Stadgenoot eens in de drie jaar een APK uit (een algemene Periodieke Keuring). U betaalt geen voorrijkosten en geen arbeidsloon of materiaalkosten. Een serviceabonnement kost € 7,89 per maand (prijspeil juli 2016). De looptijd is minimaal één jaar. Schade door eigen schuld is voor eigen rekening en valt niet onder het serviceabonnement.

Aanvragen serviceabonnement

U vraagt een serviceabonnement aan met een brief of e-mail aan Stadgenoot. Vermeld of u ons machtigt om het bedrag maandelijks van uw rekening af te schrijven. Meld ook uw rekeningnummer. Vervolgens komt er eerst een medewerker van ons langs voor een 'nulmeting'. Mocht er sprake zijn van achterstallig onderhoud, dan moet u dat eerst tegen betaling door ons laten wegwerken.

Bij huurders met een serviceabonnement voeren wij eens in de drie jaar een APK uit, een Algemene Periodieke Keuring. Wat stuk is of los zit, wordt dan gerepareerd of onderhouden.

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk