Buurten en Wijken

Onderhoudsbedrijf

Hebt u problemen met uw CV, de centrale lift of de ventilatie? Met het onderstaande formulier kunt u zien met welk onderhoudsbedrijf u contact op kunt nemen.

Zoek installateur:

Installaties, zoals een mechanische ventilatie en een CV-ketel, hebben onderhoud nodig. Hiervoor heeft Stadgenoot een onderhoudscontract afgesloten met diverse onderhoudsbedrijven. Het onderhoud wordt periodiek uitgevoerd.

Mechanische ventilatie en CV-ketel

Het onderhoudsbedrijf maakt een afspraak met u, onze bewoner, en komt langs om de installatie na te kijken en schoon te maken. Indien nodig worden onderdelen vervangen. In blokken van vier uur wordt een afspraak gemaakt. Een afspraak duurt doorgaans een uur.
Is er een storing aan de installatie dan mag u rechtstreeks contact opnemen met het onderhoudsbedrijf en zelf een afspraak inplannen voor reparatie. Elk adres heeft zijn eigen onderhoudsbedrijf, wilt u weten wie dat bij u is, kijk dit na op de website of op de sticker die op de installatie is geplakt. 

Lift

Voor het onderhoud aan de lift zijn andere afspraken gemaakt. Hiervoor hoeft een bewoner natuurlijk niet thuis te blijven, maar het wordt wel altijd aangekondigd. Het onderhoud duurt doorgaans niet lang, dat ligt natuurlijk aan het werk dat uitgevoerd wordt. Houd er rekening mee dat het onderhoud een halve dag duurt.
Heeft de lift een storing, laat het gelijk weten aan het onderhoudsbedrijf. Hoe eerder het gemeld wordt, hoe sneller de klacht is opgelost.

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk