Buurten en Wijken

Onderhoudsbedrijf

Hebt u problemen met uw cv-ketel, de centrale lift of de ventilatie? Met het onderstaande formulier kunt u zien met welk onderhoudsbedrijf u contact op kunt nemen.

Zoek installateur:

Installaties, zoals een mechanische ventilatie of cv-ketel, hebben onderhoud nodig. Hiervoor heeft Stadgenoot een onderhoudscontract afgesloten met diverse onderhoudsbedrijven. Het onderhoud wordt periodiek uitgevoerd.

Mechanische ventilatie en cv-ketel

Het onderhoudsbedrijf maakt een afspraak met u, en komt langs om de installatie na te kijken en schoon te maken. Indien nodig worden onderdelen vervangen. In blokken van vier uur wordt een afspraak gemaakt. Een afspraak duurt doorgaans een uur. 
Is er een storing aan de installatie dan mag u rechtstreeks contact opnemen met het onderhoudsbedrijf en zelf een afspraak inplannen voor reparatie. Wilt u weten wie u kunt bellen voor een afspraak? Val dan de bovenstaande groene tabel in. 

Let op: deze lijst is nog niet bijgewerkt met de wijzigingen met betrekking tot de mechanische Ventilatie per 1 maart 2018. Bewoners die het betreft hebben hier rond 1 maart 2018 een brief over gekregen.

Radiatoren

Haal radiatoren niet zelf van de muur maar laat dat door het onderhoudsbedrijf van Stadgenoot doen. Wilt u een radiator in een nog niet verwarmde ruimte dan kunt u die aanvragen bij Klantenservice. Stuur een e-mal met naam, adres, woonplaats en telefoonnummer of bel met Klantenservice. Voor een extra radiator betaalt u € 5 per maand.

Lift

Voor het onderhoud aan de lift zijn andere afspraken gemaakt. Hiervoor hoeft een bewoner natuurlijk niet thuis te blijven, maar het wordt wel altijd aangekondigd. Het onderhoud duurt doorgaans niet lang, dat ligt aan het werk dat uitgevoerd wordt. Heeft de lift een storing, laat het gelijk weten aan het onderhoudsbedrijf. Hoe eerder het gemeld wordt, hoe sneller de klacht is opgelost.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 02-05-2018

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk