Buurten en Wijken

Huurdersverklaring extra radiator

U wilt een aanvraag doen voor het plaatsen van een (extra) radiator. Voor deze werkzaamheden geldt een huurverhoging waar u eerst mee akkoord moet gaan. Per geplaatste radiator wordt de maandelijkse huur met € 5 verhoogd.

Bent u nog steeds geïnteresseerd in de plaatsing? Vul dan onderstaand formulier in om de aanvraag in orde te maken. Na het invullen ontvangt u direct per mail het formulier ter ondertekening.

Huurdersverklaring extra radiator

Vul u voorletters en achternaam in
Noteer uw straatnaam, huisnummer en eventuele toevoeging
Geef uw e-mailadres op waarop u de bevestiging wilt ontvangen
Geef het nummer door waarop u het best bereikbaar bent
Vink aan in welke ruimte u een (extra) radiator geplaatst wil hebben. Meerdere opties is mogelijk.
Ik ga akkoord met een huurverhoging. De huur wordt met € 5 per geplaatste radiator verhoogd.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 27-11-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk