Buurten en Wijken

Mijn juiste gegevens

Wij zijn druk bezig de dienstverlening meer af te stemmen op de behoefte van onze huurders. Zo kunt u er in de toekomst bijvoorbeeld voor kiezen onze post niet langer op papier te ontvangen, maar alleen nog digitaal. Daarom vragen wij u uw gegevens te controleren en eventueel aan te passen en/of aan te vullen.

Voorbereiding

Veel huurders hebben al aangegeven hun post graag digitaal te ontvangen. Wij zijn bezig met de voorbereidingen voor de verandering naar digitale post. Daarom willen we graag weten of uw juiste gegevens in ons systeem staan. 

Uw gegevens

U hebt een brief gekregen met de contactgegevens die van u in ons systeem staan. Wanneer uw gegevens kloppen hoeft u niets te doen. Het kan ook zijn dat de gegevens niet kloppen of dat er 'onbekend' vermeld is bij de 'telefoonnummer(s)' en 'e-mailadres(sen)'. Wilt u dan uw juiste gegevens aan ons doorgeven?

Wijzigingen doorgeven

Wijzigingen kunt u eenvoudig aan ons doorgeven. Dat kan:
- met een e-mail aan: mijnjuistegegevens@stadgenoot.nl 
- via het formulier mijn juiste gegevens

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 17-07-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk