Buurten en Wijken

Test met WhatsApp

Met een vraag over huurbetaling kunt u ons WhatsAppen. Wij proberen het u zo nog makkelijker te maken om contact met ons op te nemen. Omdat het een test is, is WhatsApp alleen nog maar beschikbaar voor vragen over de huurbetaling.

 

Hoe werkt het?

Heel simpel. Stel uw vraag via WhatsApp op nummer: 06 - 57 47 64 66. Sla het nummer op in uw telefoon en stuur een appje via WhatsApp. Het is handig om dan meteen uw naam en adresgegevens te geven, dan kunnen we u sneller helpen.

Het nummer is overigens alleen voor WhatsAppberichten, telefoongesprekken via WhatsApp worden niet beantwoord. We doen ons best binnen een uur te reageren en zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur.

WhatsApp alleen voor vragen over huurbetaling

Onze WhatsApp-service is bedoeld voor vragen over de huurbetaling en niet voor algemene  vragen. Overige vragen kunt u natuurlijk wel telefonisch of per e-mail stellen.

Wat vindt u er van?

Wij zijn aan het experimenteren met WhatsApp en dit is voor ons een leerproces. We zijn daarom benieuwd naar uw mening. Laat ons via mail, Twitter of Facebook weten wat u vindt van WhatsApp!


Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 02-03-2018

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk