Buurten en Wijken

Problemen met huur betalen

Print Opslaan

Moeite met huur betalen? Hoe eerder u aan de bel trekt, hoe beter. Bel of kom even langs. Dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken.

WhatsApp Stadgenoot 

Uw vragen kunnen we nu ook makkelijk en snel via WhatsApp beantwoorden.

Neem contact met ons op
• Telefonisch: 020 -511 8000 (elke werkdag van 09.00 – 13.00 uur)
• WhatsApp: 06- 15 64 80 46  (elke werkdag tussen 09.00 – 17.00 uur bereikbaar)

  

Zet uw huis niet op het spel

Als u uw huur niet betaalt, sturen we een aanmaning. Als dat niet helpt, schakelen we de deurwaarder in. Dat is een vervelende stap, die we liever voorkomen, want een deurwaarder kan veel extra geld kosten. Als u op last van de deurwaarder nog steeds niet betaalt, kan uw woning ontruimd worden. Zet uw huis dus niet op het spel en betaal uw huur op tijd.

Weet waar u recht op hebt

Misschien hebt u recht op huurtoeslag, bijzondere bijstand of kwijtschelding van gemeentebelastingen. Onze specialisten laten graag zien wat de mogelijkheden zijn. Soms verwijzen zij u door naar een organisatie voor inkomensbeheer. Uw werkgever of uitkeringsinstantie kan uw inkomen overmaken aan zo'n inkomensbeheerder. Die betaalt dan uw vaste lasten, zoals huur, gas en elektriciteit en de ziektekostenverzekering. Wat overblijft krijgt u zelf uitbetaald.

Nuttige websites
nibud.nl Wat doen een incassobureau en een deurwaarder? Hoe houdt u zicht op uw financiën? Op deze website vindt u veel informatie en tips over verantwoord omgaan met geld.
zelfjeschuldenregelen.nl Op deze website gaat u stapsgewijs met uw schulden aan de slag. Heel geschikt als u zelf uw (beginnende) schulden wilt aanpakken.

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk