Buurten en Wijken

Vrije sector en parkeren

Vrijesectorhuurwoningen

Voor vrijesectorhuurwoningen gelden andere regels dan voor de sociale sector. De huren van deze woningen kunnen stijgen met een ander percentage dan het percentage dat geldt voor sociale huurwoningen. De huurverhoging kan meer zijn, maar soms ook minder. Hoeveel de huur precies omhoog gaat, verschilt per woning. We stemmen de huurverhoging af op de prijs in de markt. Als in uw huurcontract afspraken staan over de huurverhoging, dan verhogen we uw huur met het afgesproken percentage.

Parkeerplaatsen of -garages

Ook de huur die u voor een parkeerplek of garage betaalt, verandert. Het gaat hier om parkeerplekken of garages die u apart van uw woning huurt. In uw huurcontract staan afspraken over de huurverhoging. De huur wordt jaarlijks conform deze afspraken aangepast.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 27-11-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk