Buurten en Wijken

Televisie, internet, telefoon

Het regelen van televisie, internet en telefoon is uw eigen verantwoordelijkheid. Een abonnement kunt u bijvoorbeeld afsluiten bij UPC, KPNTelfort en Tele2. Als u al een abonnement hebt, kan deze vaak meeverhuizen naar uw nieuwe adres.

Sommige woningen hebben een glasvezelaansluiting in de groepenkast. Of uw woning is aangesloten op glasvezel, kunt u checken op glasvezelamsterdam.nl.

Schotelantenne

Het plaatsen van een schotelantenne is niet toegestaan. Kijkt u graag naar buitenlandse zender? Via uw provider kunt u digitale televisie aanvragen met extra zenders.
Sommige woningen zijn voorzien van Gemeenschappelijke Satellietontvangst (GSO). Wanneer dit het geval is, hebben wij dat bij de bezichtiging van de woning verteld.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 27-11-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk