Buurten en Wijken

Ik ben huurder

Prettig en zorgeloos wonen. Dat wensen wij iedereen toe. Om huren bij Stadgenoot zo aangenaam mogelijk te maken hebben wij alle tips en suggesties op een rij gezet. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. U kunt het nalezen op deze website.

Het huurdersboekje wordt om de twee jaar geupdate en aan alle huishoudens verzonden. De laatste versie van het boekje is uitgegeven in maart 2015. Op de website staat de meest recente en geupdate informatie.

De informatie is voor iedereen die een woning huurt bij Stadgenoot. Huurders in de vrije sector hebben soms andere rechten en plichten dan huurders in de sociale sector. Als dat zo is, staat dit duidelijk bij de tekst vermeld.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 08-01-2018

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk