Nu te huur

Seniorenwoningen

Een deel van de sociale huurwoningen dat vrijkomt, is speciaal bedoeld voor senioren. Sinds 1 januari 2017 is de leeftijdsgrens 65 jaar. Dit betekent dat u minimaal 65 jaar moet zijn om in aanmerking te komen voor deze woningen die via WoningNet worden aangeboden.

Op WoningNet staat duidelijk aangegeven om welke woningen het gaat. Het gaat daarbij om woningen in een gewone straat die geschikt zijn voor senioren, bijvoorbeeld omdat het om gelijkvloerse woningen gaat, die op de begane grond liggen of ontsloten zijn door een lift. Het kan ook gaan om woningen in een seniorencomplex.

Seniorencomplexen

Wie graag in het gezelschap van andere senioren wil zijn, kan proberen een appartement in een seniorencomplex te huren. Dit gaat om zelfstandige woningen waar activiteiten, zorg en een winkeltje vaak in het gebouw of in de directe omgeving te vinden zijn. Bij de woningcorporaties kunnen geïnteresseerden terecht voor meer informatie. De woningen in seniorencomplexen van Stadgenoot bestaan uit maximaal drie kamers, zijn ontsloten met een lift en worden bijna allemaal verhuurd in het sociale segment.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 15-03-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk