Nu te huur

Hulp bij zorg en welzijn

Hebt u zorg nodig? Dan kunt u een Wlz-indicatie aanvragen bij het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ). Afhankelijk van die beoordeling kunt u bijvoorbeeld in aanmerking komen voor een plek in een verpleeghuis.

Wmo Helpdesk

Kunt u nog in uw vertrouwde woning blijven, maar heeft u ondersteuning of woningaanpassingen nodig? Bij de Wmo Helpdesk van de gemeente  kunt u terecht voor lichtere hulp zoals thuiszorg, aanvullend vervoer, handgrepen in de douche of een traplift. De Wmo Helpdesk is op werkdagen telefonisch bereikbaar via 0800 0643.

Sociaal Loket

Bij het Sociaal Loket van de gemeente Amsterdam kunt u terecht met vragen over zorg, welzijn, zelfstandig wonen, kwijtschelding, geldproblemen en regelingen voor minima. Het Sociaal Loket is op werkdagen telefonisch bereikbaar via 020 2552916.
 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 23-11-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk