Bakemabuurt

Waarborgsom vrije sector

Bij het aangaan van een contract betaal je een waarborgsom. Deze is altijd opgebouwd uit de maandelijks te betalen huur. Afhankelijk van de arbeidssituatie en de hoogte van het inkomen kan de waarborgsom verschillen. De waarborg bedraagt minimaal één maand huur en kan oplopen tot drie maanden. Over deze waarborgsom vergoeden wij geen rente.

Hoogte van de waarborgsom verschilt

De hoogte van de waarborgsom stellen we vast op basis van de ingeleverde documenten. Omdat elke persoonlijke situatie verschilt, doen we hier op voorhand geen uitspraak over. De waarborgsom mag door een derde partij betaald worden, maar garantstellingen door derden zijn niet mogelijk.

Situatie 

 

Waarborgsom 

 

Toelichting

 
Inkomen uit loondienst 1, 2 of 3 maanden Afhankelijk van de hoogte van het bruto jaarinkomen, de vaste of tijdelijke aanstelling en de kredietbeoordeling.
Zelfstandig ondernemer  1, 2 of 3 maanden Afhankelijk van de hoogte van het bruto jaarinkomen en de kredietbeoordeling. 
Eigen vermogen  3 maanden   
Student  3 maanden  

 

Let op: bij een contractswijziging moet de verrekening van de borg onderling geregeld worden.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 24-01-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk