Bakemabuurt

Voorrang voor middeninkomens

Vrijesectorhuurwoningen variëren in prijs van € 710,- tot ongeveer € 1500,-. Woningen in het middensegment met een huur tot € 1.003,- verhuren wij met voorrang aan mensen met een jaarinkomen tot € 55.500,-. De huurprijzen in het middensegment variëren tussen € 710,- en € 1.003,- per maand.

Voorrangsregels

Stadgenoot hanteert de volgende voorrangsregels:

  1. Voorrang voor iedereen met een (gezamenlijk) bruto jaarinkomen tussen € 36.798,- en € 55.500,-.
  2. Voorrang voor mensen die een sociale huurwoning van Stadgenoot achterlaten.
  3. a. Kleine vrijesectorwoningen met 1 en 2 kamers worden met voorrang aan jongeren tot 29 jaar (met een partner of huisgenoot tot 35 jaar).
    b. Grote woningen (minimaal 70 m2 én minimaal 4 kamers) worden met voorrang aan gezinnen verhuurd.

We loten normaal gesproken tussen gelijkwaardige kandidaten, maar we behouden ons het recht van gunning voor.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 05-03-2018

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk