Bakemabuurt

Einde proefperiode Flexibel Huren

Een contract op basis van Flexibel Huren zorgde ervoor dat door middel van een jaarlijkse toets de maandelijkse huur werd afgestemd op het huishoudelijk jaarinkomen. Deze contractvorm werd tijdens een proefperiode van 3 jaar aangeboden door Eigen Haard, Ymere en Stadgenoot. Doel was om sociale huurders een handje te helpen met het doorstromen naar een woning buiten de sociale sector.

Inmiddels is de proefperiode die liep tot 2017 afgelopen, en heeft Stadgenoot besloten om deze contactvorm niet meer aan te bieden. Deze zogenaamde Flexibel-Huren-contracten worden nu omgezet naar reguliere vrijesectorhuurcontracten.

De huren zijn bevroren, dus vanaf nu worden ze niet meer aangepast naar het inkomen. Verder zijn de voorwaarden van vrijesectorhuurwoningen nu ook van toepassing op deze contracten. Alle bewoners krijgen een bevestiging van de aanpassing van hun contract, inclusief een nieuwe huurspecificatie.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 09-02-2017

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk