Bakemabuurt

Vrije sector huur

Stadgenoot heeft een gevarieerd aanbod aan vrijesectorhuurwoningen. De huurprijs van deze woningen is altijd boven de € 710,- per maand. We bieden met enige regelmaat vrijesectorwoningen door de hele stad, zowel binnen de ring als daarbuiten. Handig om te weten dat je bij Stadgenoot geen bemiddelingskosten betaalt en een nieuw huurcontract op elke dag van de maand kan ingaan.

Ons aanbod

Bekijk ons actuele aanbod vrijesectorwoningen.

Let op! We nodigen slechts een beperkt aantal mensen uit voor een bezichtiging. Wacht dus niet te lang met reageren op een woning want als de bezichtiging vol is sluiten we de inschrijving.
Lees meer over de voorwaarden van vrijesectorhuurwoningen.

Voorrang binnen het middensegment

Vrijesectorhuurwoningen variëren in prijs van € 710,- tot ongeveer € 1.500,-. Woningen in het middensegment met een huur tot € 1.003,- verhuren wij met voorrang aan mensen met een jaarinkomen tot € 55.500,-. 
Meer informatie over voorrang binnen het middensegment.

Beweging op de woningmarkt

Wij willen de beweging op de woningmarkt bevorderen. Dit doen we onder andere door huurders van onze sociale woningen voorrang te geven als zij naar een vrijesectorhuurwoning willen verhuizen.

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 05-03-2018

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk