Nu te huur

Vrije sector huur

Stadgenoot is één van de grootste woningcorporaties van Amsterdam. Logisch dus dat we een gevarieerd en royaal aanbod van vrijesectorhuurwoningen hebben door de hele stad, zowel binnen de ring als daarbuiten. Dus of je nu in het gezellige centrum wilt wonen, of aan de rand van de stad, dicht bij de uitvalswegen, wij hebben vast wel een woning die bij je past.

Wat kost dat?

De vrijesectorhuurwoningen variëren in prijs van € 710,- tot circa € 1500,-.
En let op: bij ons betaal je geen bemiddelingskosten, de woningen zijn op korte termijn beschikbaar en een nieuw huurcontract kan op elke werkdag van de maand ingaan. Je woont dus in no time op de plek van je wensen. Dat is typisch Stadgenoot. Wanneer er woningen beschikbaar zijn, vind je ze in het overzicht.

Dynamiek op de woningmarkt

Wij willen de beweging op de woningmarkt bevorderen. We doen dit onder andere door onze huurders van sociale woningen voorrang te geven als zij naar een vrijesectorhuurwoning willen verhuizen.

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk