Nu te huur

Stap 3: reageren na bezichtiging

Na de bezichtiging hebt u één werkdag tot 17.00 uur de tijd om te reageren. U reageert via "Mijn WoningNet" door te klikken op een van de volgende opties:

  • Ja, ik accepteer de woning en ontvang graag een definitieve woningaanbieding
  • Ik heb geen belangstelling voor de woning

Of u geeft uw keuze telefonisch door aan onze Klantenservice. Ook als u de woning weigert stellen wij uw reactie zeer op prijs. Wij willen dan namelijk graag weten waarom u de woning niet wilt huren. Zo krijgen wij meer inzicht in de woonwensen van de woningzoekenden. Geeft u uw keuze niet op tijd door, dan vatten wij dit op als een weigering.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 30-06-2016

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk