Nu te huur

Stap 2: bezichtigen

De eerste vijftien kandidaten krijgen een uitnodiging voor het bekijken van de woning. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat u de e-mails op tijd leest of bereikbaar bent op het telefoonnummer dat u hebt doorgegeven. Wij proberen u twee keer telefonisch te bereiken.

Als u een voicemail hebt, laten wij een bericht voor u achter. Als wij u na twee keer bellen niet bereiken, vervalt de aanbieding.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 19-05-2014

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk