Nu te huur

Stap 1: reageren

Reageren op een woning kan via:

  • de website van WoningNet
  • de reactielijn van Woningnet, telefoonnummer 0900-8120 (€ 0,45 pm)

Reageren via de website
De eerste keer dat u via WoningNet op een woning reageert, krijgt u een scherm met uw persoonlijke gegevens "Mijn WoningNet" te zien. Zorg ervoor dat alle gegevens in dit scherm juist zijn. Door foute gegevens loopt u het risico dat u een woning niet aangeboden krijgt.

U hebt keuze uit contact per e-mail of telefoon. Deze keuze is later altijd nog te wijzigen. Bij foute telefoonnummers of e-mailadressen mist u berichten over de woningaanbieding, dus let u er goed op dat deze kloppen.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 19-05-2014

Pagina printen Pagina opslaan

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk