Stadgenoot header_996x201_1.jpg
VanderPalmkade208_complex.jpg VanderPalmkade208_entree.jpg VanderPalmkade208_binnen1.jpg VanderPalmkade208_binnen3.jpg VanderPalmkade208_binnen2.jpg Meander_B.jpg VanderPalmkade208_buurt.jpg (1)

Van Hallstraat 611 (Motorplaats), West

1051 RK Amsterdam

€ 75,- per maand

Reageren

Wil je je motor overdekt parkeren op een vaste parkeerplaats?

In het populaire gedeelte van Amsterdam West - de Westerparkbuurt - heeft Stadgenoot parkeerplaatsen beschikbaar in het complex Meander . Parkeren op straat in deze buurt is helaas duur en een plek is vaak lastig te vinden. Stadgenoot heeft binnen deze garage motorplekken beschikbaar. 

De toegang tot de garage is afgeschermd door middel van hekken en deuren. Je kunt dan ook alleen toegang tot de garage krijgen als je beschikt over een toegangspas.

Belangrijk

- De prijzen zoals genoemd op de website zijn exclusief BTW en servicekosten
- Als je een parkeerplaats huurt bij Stadgenoot moet je een Waarborgsom betalen voor het toegangsmiddel (pas/zender/sleutel) van de parkeergarage
- Bij het aangaan van het huurcontract brengen wij eenmalig Administratiekosten in rekening
- Er zal jaarlijks een  Huurprijsindexering plaatsvinden

 Heb je interesse in deze parkeerplaats? Klik op de reactiebutton en vul je gegevens in. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op.

Locatie

Plaats Amsterdam
Stadsdeel West
Buurt Westerpark
Adres Van der Palmkade/Van Hallstraat 208
Postcode 1051 RK

Overdracht

Prijs € 75,-
Prijs type Huurprijs
Servicekosten € 7,14
Betalingsconditie Per maand
Status Te huur
Duur contract in maanden Minimaal 3 maanden
Aanvaarding Per direct
Bijzonderheden

 Bouw

Bouwjaar 1999
Soort bouw Bestaande bouw
Soort stalling Personenauto
Complex Naam Meander
Lift aanwzig Nee

West

Winkels, horeca en cultuur

Steeds meer Amsterdammers ontdekken West als deel van de stad waar het goed toeven is. De cafés en restaurants in de buurt van de De Clerqstraat, de Bosboom Toussaintstraat en de Jan Evertsenstraat trekken allang niet meer alleen buurtbewoners. De Overtoom heeft zich ontwikkeld tot dé woonwinkelstraat van Amsterdam. De Kinkerstraat, Bilderdijkstraat, Jan van Galenstraat en Bos en Lommerweg zijn de bekende winkelstraten van West. Grote publiekstrekker is de voormalige tramremise De Hallen met een foodmarkt en bioscoop. Direct ernaast ligt de Ten Katestraat met een goede dagelijkse markt. Voor internationale cultuur is er Podium Mozaïek aan de Bos en Lommerweg. In de gebouwen van de mooie Westergasfabriek kun je terecht voor films, muziekoptredens en kunst.

Bewoners

Woningen in West zijn klein vergeleken bij andere delen van de stad. 60 Procent is niet groter dan 60 vierkante meter. Er wonen in dit stadsdeel dan ook relatief minder gezinnen dan in Nieuw-West, Zuidoost of Noord. Opvallend is dat er in de groep 18-24-jarigen, vaak studenten, veel meer jonge vrouwen dan mannen in West wonen.

Vernieuwing

Rondom de voetbalvelden van VVA/Spartaan net buiten de ringweg A10 verrees in Bos en Lommer de nieuwe wijk Laan van Spartaan met sport-, onderwijs- en zorgfaciliteiten en 1.000 nieuwe woningen. Met de bebouwing van de Houthavens breidt de Spaarndammerbuurt uit met maar liefst 2.700 woningen. Rond 2020 zit de grootschalige vernieuwing van de Kolenkit erop en zijn de 2.500 woningen van deze voormalige probleemwijk vervangen door nieuwbouw of opgeknapt.

Ligging en bereikbaarheid

De NS-stations Sloterdijk en Lelylaan liggen in West, net als enkele bovengrondse metrostations. Verschillende tram- en buslijnen zorgen voor goede verbindingen met de rest van de stad, óók ‘s nachts. En met de auto is de westelijke ringweg nooit ver weg.

Westerpark

De Houthavens beslaan een flink gebied langs het IJ. Voorheen werd in dit voormalige houtopslaggebied alleen gewerkt. Sinds de oude graansilo’s aan de Silodam in de jaren 90 omgebouwd zijn tot woningen, wordt er ook gewoond. Op de aangelegde schiereilanden verrijst een compleet nieuwe wijk aan het water met 2.700 woningen, twee scholen en een park.

Zeeheldenbuurt en Spaarndammerbuurt

In de Zeeheldenbuurt was altijd veel scheepsbedrijvigheid, wat nog te zien is aan de verschillende pakhuizen. De Spaarndammerbuurt is een oude volkswijk, bekend van de Amsterdamse Schoolarchitectuur met als hoogtepunt woonblok én museum Het Schip. Toch worden de woningen en openbare ruimte in deze buurt lager gewaardeerd. Door de komst van nieuwe jonge bewoners, vind je nu ook wat hippe winkels en cafés rondom de Spaarndammerstraat.

Westergasterrein

Centraal in dit gebied ligt het Westerpark met het Westergasterrein. Dit grote park heeft alles: sportveldjes, fonteinen om in te badderen, barbecueplekken en diverse ligweides. Op het Westergasterrein werd tot de jaren zestig nog gas geproduceerd. Nu is er vooral veel culturele activiteit. In het Ketelhuis draaien vooral Nederlandse films, in andere gebouwen zijn cafés, restaurants, tv-studio’s en clubs waar je tot laat kunt dansen.

19e eeuwse arbeiderswijken

In de Staatsliedenbuurt en de Frederik Hendrikbuurt met hun smalle straten en kleine woningen proef je nog de sfeer van de 19e eeuwse arbeiderswijken. Maar de kroegen en eettentjes rond het Van Limburg Stierumplein het Hugo de Grootplein zijn helemaal van deze tijd. Ook de autovrije ecologische wijk op het voormalig Gemeentelijk Waterleidingterrein aan de Haarlemmerweg, en de nieuwe appartementen aan de Kostverlorenvaart zorgen voor een eigentijdse uitstraling.

Food Center Amsterdam

Met het Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat, dat nu alleen voor ondernemers toegankelijk is, heeft de stad grootse plannen. In het nieuwe Marktkwartier is iedereen welkom en krijgt de Centrale Markthal uit 1934 een publieksfunctie. Ook komen er woningen op het terrein. Tegenover het Food Center ligt het rustige woonbuurtje Marcanti-eiland dat in de jaren zeventig gebouwd werd. De twee piramidevormige flats uit 2007 zijn vanuit West en de binnenstad te zien.

020 511 80 00

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam

parkeerplaats@stadgenoot.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord

Suggesties?

Wat vind je van onze website?

Stadgenoot.nl is een digitaal portaal voor iedereen die op zoek is naar informatie over Stadgenoot: woningen, bedrijfsruimtes of parkeerplaatsen, huurderszaken, vacatures en andere organisatieaangelegenheden. We willen een overzichtelijke en informatieve site aanbieden die aan de behoeftes van onze bezoekers tegemoet komt.

We blijven de website continu verbeteren. Dit doen we het liefst met jullie opmerkingen en ideeën. Denk met ons mee en laat weten wat je van onze website vindt en wat er beter zou kunnen.

Wat vind je van onze website?

één antwoord mogelijk